CFR CLuj

Andone, pe faras la CFR Cluj

Zilele lui Ioan Andone la carma lui CFR Cluj sunt numarate. Potrivit Clujeanul, Iuliu Muresan a inceput cautarile pentru un nou antrenor, favorit fiind italianul Francesco Guidolin.
Dupa infrangerea din Giulesti si jocul mai slab din acest campionat, Iuliu Muresan a luat decizia de a gasi o varianta de rezerva pentru functia de antrenor, in cazul in care in urmatoarele etape s-ar ajunge la demiterea lui Ioan Andone.

Sursa citata sustine ca prima varianta este italianul Franesco Guidolin. Un prim pas pentru aducerea acestuia este numirea lui Maurizio Trombetta in functia de antrenor secund, aceeasi pe care a ocupat-o si la Bologna, unde a colaborat cu Guidolin.

Dupa finalul meciului din Giulesti, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a lasat sa se inteleaga ca Ioan Andone nu va mai apuca meciul retur. "Ai grija ce faci pentru ca nu te mai prinde meciul retur", i-a transmis Zotta lui Andone.

Alte nume pe lista lui Iuliu Muresan sunt Alberto Malesani, Victor si Luis Fernandez, Ronald Koeman, Gica Hagi sau Klaus Augenthaler.

Onlinesport


Andone, pe faras la CFR Cluj