CFR CLuj

Semedo: "Sunt o vedeta la CFR pentru ca sunt singurul negru din echipa"

Atacantul Antonio Semedo a declarat, in gluma, pentru site-ul maisfutebol, ca este o vedeta la CFR Cluj deoarece este singurul jucator de culoare din echipa si a subliniat ca este bucuros ca si-a indeplinit visul de a juca in Liga Campionilor.

"Sunt vedeta pentru ca sunt singurul negru din echipa. Am muncit in fiecare zi pentru a ajuta echipa sa castige titlul si cupa. Ne-am indeplinit obiectivul", a spus jucatorul, adaugand ca va ramane in Romania, desi exista zvonuri privind o oferta de la Borussia Monchengladbach: "Am auzit discutandu-se, dar nu a fost nimic concret. Nu ma lasa sa plec de la Cluj asa repede".

Semedo a povestit ca echipa CFR a suferit pentru castigarea titlului. "In urma cu cinci ani aceasta echipa era in liga a treia. Am reusit sa construim o echipa pentru a castiga titluri si a ajunge in Liga Campionilor. Anul trecut am reusit sa ajungem in Cupa UEFA si a fost totul minunat. Aveam putini suporteri. In acest an, numarul lor a crescut, avem si un nou stadion. Am suferit. Am muncit mult pentru a reusi eventul. Era un vis al portughezilor aflati in Romania si care nu castigasera nimic", a spus Semedo.

Maisfutebol scrie ca la CFR Cluj sunt in total opt portughezi care au devenit campioni ai Romaniei si care formeaza o adevarata familie. Niciunul dintre cei opt nu a trecut pe la una din cele trei mari formatii ale Portugaliei (FC Porto, Sporting sau Benfica), insa, in opinia lui Semedo, au valoare pentru a evolua acolo. "Chiar si presa romana spune ca sunt jucatori de calitate, care pot juca la orice echipa din Portugalia", a mentionat Semedo.

Dupa ce va petrece cateva zile alaturi de familie, Semedo va reveni la Cluj pentru a pregati noul sezon in care echipa va juca in Liga Campionilor. "Este visul oricarui jucator", a spus Semedo, subliniind ca i-ar placea sa intalneasca o echipa portugheza: "Intotdeauna este bine sa vin in Portugalia".

Un alt portughez, portarul Nuno Claro, a afirmat ca i-ar placea sa joace cu Sporting Lisabona in Liga Campionilor. "Mi-ar placea sa joc cu Sporting. Familia mea tine cu Sporting. Zona din care sunt eu, Tondela, are multi suporteri ai echipei Sporting si am fost obisnuit sa-mi placa aceasta formatie", a spus Nuno Claro, care a mentionat ca este o mare mandrie pentru el sa revina in Portugalia cu titlurile castigate la CFR.

Mediafax



Semedo: "Sunt o vedeta la CFR pentru ca sunt singurul negru din echipa"