CFR CLuj

Andone: "Mioveniul isi joaca ultima sansa"

Antrenorul clubului CFR Cluj, Ioan Andone, e de parere ca elevii sai se vor impune cu lejeritate impotriva Daciei Mioveni doar daca vor reusi sa inscrie la fel de rapid ca si in meciul din Cupa Romaniei, castigat de CFR Cluj fara probleme.
"Urmeaza pentru noi un meci extrem de important pentru ca suntem la egalitate cu Steaua. Intalnim o echipa cu care am jucat acum zece zile, dar cu siguranta aceasta partida nu va fi lafel. Fiecare meci are istoria lui. Meciul de cupa a fost unul in care am inscris repede.. daca reusim si de data aceasta sa facem acelasi lucru, vom avea un meci mai usor. Cred ca Mioveni joaca ultima sansa de a ramane in Liga 1 si va fi foarte greu. Este si pentru ei un meci foarte important", a spus Andone, citat de site-ul clubului.

In preajma sarbatorilor de Paste, Andone a tinut sa le transmita o urare suporterilor ardeleni. "Urez In numele echipei si staf-ului CFR 1907 Cluj tuturor suporterilor nostri, un Paste fericit, si ii invit de pe acum la Piatra Neamt pentru a ne ajuta sa aducem la Cluj, Cupa Romaniei", a afirmat Andone.

Lotul deplasat de CFR la Mioveni: Stancioiu, Turcas, Tony, Cadu, Sousa, Muresan, Panin, Dorsin, Manu Jose, Trica, Leao, Minteuan, Peralta, Culio, Freddy, Semedo, Ruiz, Fabbiani, Dubarbier si Didi.

Onlinesport


Andone: "Mioveniul isi joaca ultima sansa"