CFR CLuj

Andone: "N-avem nici o scuza! In curand se va trage pe stadioane"

Antrenorul liderului din Liga I, Ioan Andone, a declarat, dupa infrangerea de la Iasi, ca jucatorii sai n-au nici o scuza pentru acest rezultat. Andone a opinat ca Augustus Constantin a gresit cand a dat penalty si crede ca incidentele de la Rapid - Steaua se vor agrava.
"Tin sa ii felicit pe cei de la Poli Iasi pentru cum au jucat. Din pacate n-a fost o partida spectaculoasa, din cauza terenului prost. N-avem nici o scuza ca am pierdut. Penalty n-a fost, a fost simulare a fotbalistului sloven. Se complica situatia, campionatul se joaca, trebuie sa nu cedam. Astazi ne-au tradat si nervii, jucatorii au fost extrem de nervosi. Nu reusim sa ne concentram si din cauza stresului. Am jucatori care nu au castigat campionatul, trebuie sa stie ce inseamna stresul. Trebuie sa ne revenim, urmatorul meci e la Dinamo si trebuie sa fim calmi. Nu stiu daca meritam sa castigam, dar nici sa pierdem, pentru ca nu a fost penalty. Augustus a scapat meciul din mana, n-a vrut sa se complice, a fluierat des. In ultimele meciuri nu am dat dovada de o mare echipa, cum a fost in tur", a spus Andone la conferinta de presa.

Tehnicianul CFR-ului a comentat si incidentele de la Rapid - Steaua. "In curand se va trage pe stadion, va intra lumea pe teren. Ce s-a intamplat la Rapid-Steaua, se va mai intampla. Asta e un joc fair-play, trebuie sa fim calmi si lumea trebuie sa vina la un spectacol", a afirmat Andone.

Ioan Andone a vorbit si despre gestul lui Eugen Trica de a scoate echipa de pe teren. "Trica venise la mine, se simteau frustrati. Eu l-am impins in teren, Augustus credea ca eu ii scot. N-avea voie sa faca asta, n-avea voie nici sa se duca la Cristea sa il ridice, mai ales ca sunt si prieteni", a explicat Andone.

Onlinesport


Andone: "N-avem nici o scuza! In curand se va trage pe stadioane"