CFR CLuj

CFR a refuzat 5 milioane de euro pe Fabbiani

Antrenorul gruparii CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, duminica seara, ca patronul Arpad Paszkany a refuzat o oferta in valoare de 5 milioane de euro pentru Cristian Fabbiani, insa nu a vrut sa dezvaluie numele echipei.
"Am primit o oferta de 5 milioane de euro pentru Fabbiani, insa patronul nostru, Arpad Paszkany a refuzat din start. Si pe mine m-a mirat cat de repede s-a dus faima lui Fabbiani in doar sase luni, insa nu vrem sa vindem nimic, tintim altceva. Daca voiam puteam sa luam 10 milioane de euro din transferuri in aceasta vara", a spus Andone, la Realitatea TV.

Din cate se pare, oferta pentru Fabbiani a fost de la Olympiakos Atena, echipa care mai are in lot trei jucatori transferati de la fosta echipa a lui Fabbiani, Lanus. Tot despre Olympiakos, presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, declara ca nu are destui bani sa il cumpere pe Fabbiani.

Ioan Andone a mai spus ca CFR Cluj se va desparti de cativa jucatori in iarna. "Radu Marginean are oferta de la Gloria Bistrita, Vitinha si Fredi sunt doriti la Brasov, la fel si Oliveira, mai e Gabi Muresan de la care avem oferta de la Timisoara. Eu m-am convins de calitatile lui Gabi, insa el trebuie sa se impuna, nu sa il impun eu. Daca el imi spune <>, atunci ramane", a precizat Andone.

Andone a dezvaluit ca la gruparea din Gruia vor veni cinci fotbalisti africani, care vor evolua la echipa a doua. "Vom aduce cinci jucatori africani, insa vor juca la a doua echipa. Vreau sa vad cum se adapteaza la clima, la stil de joc si apoi cine stie, poate o sa luam si pentru echipa mare. Ni s-a propus chiar sa ne facem o scoala de fotbal in Africa, nu e scump de loc", a  declarat Andone.

In alta ordine de idei, tehnicianul Clujului considera ca Steaua s-a facut de ras in Liga Campionilor datorita erorilor manageriale in cazul transferurilor si datorita antrenorilor. "Ei si-au zis ca aduc zece jucatori si le castiga meciurile, insa nu jucatorul castiga meciul, ci echipa. S-a vazut si mana antrenorilor pentru ca anul trecut, in Liga, cu Olaroiu au scos cinci puncte si la Dinamo Kiev au dat golurile doar din scheme tactice bine lucrate", a spus "Falcosul".

Onlinesport


CFR a refuzat 5 milioane de euro pe Fabbiani