CFR CLuj

Suedezul Sandberg a semnat pe patru ani cu CFR

Fundasul suedez Niklas Sandberg a sosit, astazi, la Cluj, alaturi de presedintele gruparii CFR, Iuliu Muresan, el semnand un contract pe patru sezoane cu gruparea clujeana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sandberg, in varsta de 28 de ani, fudas central al lui AIK Stockholm a semnat un contract pe o durata de patru sezoane si va fi prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, la sediul clubului. Sandberg a fost transferat in timp ce campionatul Suediei este in plina desfasurare.

Iuliu Muresan a explicat ca prin plecarea suedezului s-a creat o mare dezamagire printre suporterii lui AIK. "Demult ne-am dorit un fundas nordic. Este inalt, puternic si serios si sper ca prin contributia sa din aparare sa ne atingem obiectivul. S-a creat o stare de soc printre suporteri, pentru ca era foarte iubit, insa contractul nostru l-a convins sa vina la Cluj", a spus Muresan

Sandberg spune ca a ales Clujul pentru a juca in cupele europene. "Pentru mine este o aventura, insa am auzit ca CFR are intentii serioase si abia astept sa joc in cupele europene", a spus Sandberg.

Mediafax



Suedezul Sandberg a semnat pe patru ani cu CFR