Ceahlaul Piatra Neamt

Pinalty vrea sa ramana in Liga 1 de pe loc retrogradabil: "La Dinamo sunt probleme"

Presedintele de onoare al clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a afirmat ca isi doreste sa ramana in sezonul urmator in Liga 1, chiar daca pozitia pe care o va ocupa va fi retrogradabila. Pinalty spera ca Dinamo sa fie retrogradata si sa ramana in Liga 1 in locul "cainilor rosii".
Oficialul pietrenilor mizeaza pe datoriile pe care mai multe cluburi din Liga 1 le au, sustinand ca a primit asigurari de la Mircea Sandu ca si locul 15 ar putea ramane in primul esalon sezonul urmator.

"Mai avem 5% sanse de a ne salva, putem face patru-cinci puncte, deci este greu. Si locul 15 ar fi foarte bun pentru ca sunt echipe care nu vor primi licenta. Din ce aud, si Dinamo are probleme de acest gen. Mircea Sandu nu ne-a chemat degeaba la Federatie sa ne spuna ca nu va tine cont de numele echipei", a spus Gheorghe Stefan la gsptv.

Ceahlaul Piatra Neamt s-a impus in fata Universitatii Craiova, scor 2-1, dupa un gol reusit in ultimul minut de joc, precedat de o ratare uriasa la poarta cealalta a lui Craciun.

Onlinesport


Pinalty vrea sa ramana in Liga 1 de pe loc retrogradabil: "La Dinamo sunt probleme"