Liga 1

Atentie, fetele marcheaza!

Daca esti curios cum opresc fetele mingea pe piept, vino luni 28 mai începând cu ora 18:00 la Sala Polivalenta din Iasi, pentru a lua parte la evenimentul „Atentie, fetele marcheaza!”. 18 masteranzi ai Universitatii “Al. I. Cuza” si-au unit fortele formând echipa AddJoy si doresc ca alaturi de Fundatia Bethany sa-l ajute pe Marian, un baietel de 8 ani. Acesta s-a nascut fara antebratul drept si are mare nevoie de o proteza pe care familia lui nu si-o poate permite.
Tu stii cine marcheaza? Daca nu ai aflat deja, pe teren vor intra: Navobi, echipa de fotbal feminin a Iasiului, fetele de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, „Fetele de cariera” si nu în ultimul rând, fetele din echipa organizatoare, AddJoy.

Desi fotbalul feminin este mai putin consacrat decât cel masculin, acest sport se afla într-o continua ascensiune si este sustinut de FIFA si UEFA.

Vino sa fii alaturi de noi la eveniment pentru ca ti-am pregatit pe lânga cele 3 reprize de joc propriu-zise, si:

-    Freestyle Football cu Stefan Florescu (locul III la Campionatul Mondial de Freestyle) 

-    Capoeira -  Grupo Capoeira Brasil Iasi

-    Zumba  - Zumba Slim Iasi

-    Tombola cu premii

-    After party la Dublin Pub

Moderatorul evenimentului, Cristian Hrubaru, ne va onora cu prezenta si va destinde atmosfera.

Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul www.atentiefetelemarcheaza.ro si pagina de Facebook, www.facebook.com/AtentieFeteleMarcheaza.

Eveniment realizat cu sustinerea: Artis Design, ATEFS, C.S Navobi Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Dublin Pub, First Arena, Fotodigi, Fundatia Bethany, Gravez.ro, Iulius Mall, Lady Fitness, Lazy Design Studio, National Paints, Primaria Iasi, Sangym, Vibevents.ro.


Atentie, fetele marcheaza!