Liga 1

Andone anunta plecarea lui Beto, Peralta si de Zerbi

Antrenorul Ioan Andone a declarat, marti, într-o emisiune televizata, ca portarul portughez Antonio Beto, mijlocasul argentinian Sixto Peralta si atacantul italian Roberto De Zerbi vor parasi echipa campioana a României, CFR Cluj.
"Beto are la Porto un salariu de 850.000 de euro si înca un an de contract. Nu avem cum suporta salariul asta. Beto m-a invitat la un meci al Portugaliei de la Donetk (n.r. - de la Euro-2012). Sixto Peralta si De Zerbi sunt la final de contract si nu li se va prelungi contractul.

"Cu lacrimi în ochi a plecat Peralta dupa ce a fost anuntat. Au terminat contractele, au o anumita vârsta, vrem altceva pe posturile lor. Deocamdata nu s-a luat o decizie sa mai plece cineva. Daca se vor aduce jucatori mai buni pe anumite posturi, vom fi nevoiti sa mai renuntam. Nu ne batem cu Steaua pentru Wesley. Wesley a fost în discutii cu CFR-ul acum doi ani", a spus Andone, la DigiSport.

El a adaugat ca fotbalistii împrumutati la alte echipe se vor întoarce la Cluj-Napoca si ca mai se cauta jucatori pentru benzile laterale: "Se întorc Bus de la Târgu Mures, Batin de la Pandurii, Rada din Germania, Edimar de la Xanthi. Într-o proportie mare, pe Renan îl va achizitiona Sampdoria. Vom cauta sa ne întarim pe partile laterale ale terenului", a spus Andone, care a adaugat ca echipa are nevoie de întariri pentru a reusi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Andone se va decide în aceasta saptamâna daca va continua ca antrenor al echipei CFR Cluj. "Am discutat cu domnul Paszkany, ne-am înteles asa, în mare, si urmeaza sa dau saptamâna aceasta un raspuns definitiv. Contractul ar fi pe trei ani", a explicat tehnicianul.

Mediafax


Andone anunta plecarea lui Beto, Peralta si de Zerbi