Liga 1

Dorinel Munteanu: "Arbitrul nu trebuia sa rupa echilibrul jocului"

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat dupa înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Rapid, ca arbitrul Radu Petrescu nu ar fi trebuit sa rupa echilibrul jocului eliminându-l pe Rui Duarte si ca nu i s-a parut ca a fost penalti înainte de golul gazdelor.
"Noi ne-am propus sa nu pierdem acest meci, dar din pacate a avut loc acea faza dubioasa, în care s-a acordat penalti desi mie nu mi s-a parut ca a fost. În 11 la 11 am avut parte de un joc atractiv si consider ca arbitrul nu trebuia sa rupa echilibrul jocului, pentru ca eu nu am vazut simulare la Rui Duarte. Din pacate arbitrii nostri daca fac o greseala trebuie sa o compenseze. Asa se întâmpla la noi, dar nu vreau sa comentez mai mult pentru ca dupa acea sunt chemat la comisii", a spus Munteanu.

Formatia Otelul Galati a fost învinsa, duminica, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, în etapa a 34-a, ultima a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu dupa ce Benga l-a tinut în careu pe Alexandru Ionita. În minutul 57, Rapid a ramas în inferioritate numerica, Rui Duarte fiind eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben, pentru simulare.

Mediafax


Dorinel Munteanu: "Arbitrul nu trebuia sa rupa echilibrul jocului"