Liga 1

Concordia incheie sezonul cu o victorie impotriva Pandurilor

Concordia Chiajna a castigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu din ultima etapa. Pentru trupa lui Reghecampf au marcat Filip, Paulinho si Adi Rocha, golul gorjenilor fiind marcat de Maxim. Pandurii au jucat in inferioritate dupa ce Voiculet a fost eliminat in minutul 61.

Pe un teren extrem de dificil, acoperit pe mari portiuni cu zone imbibate in apa, Concordia Chiajna si Pandurii au intrat greu in meciul din ultima etapa. Partida de la Chiajna a reprezentat si o premiera in Liga 1, fiind primul meci arbitrat de o brigada alcatuita exclusiv din femei, avand-o pe Teodora Albon la centru.

Concordia a inceput mai bine meciul, atacand cu precadere in banda dreapta, de unde centrarile lui Krumov au creat mereu emotii in careul gorjenilor. Pandurii au avut si ei partea lor de sansa in minutul 11, cand Lahchev a fost aproape de autogol dupa ce a trimis hazardat o pasa inapoi la portar, insa Florin Nita s-a repliat la timp si a respins cu piciorul mingea de pe linia portii goale.

In minutul 26, un sut-centrare de la distanta al Concordiei l-a lovit in mana pe Viera, aflat in suprafata de pedeapsa, dar chiar daca gazdele au cerut penalty, Teodora Albon a lasat jocul sa continue. Pana la urma, Chiajna a deschis scorul in minutul 35, prin Lucian Filip, care a trimis imparabil cu capul sub transversala o centrare din corner de pe stanga.

Pana la pauza, ambele echipe si-au mai creat cate o ocazie de gol, dar Nistor a sutat prea slab pentru a-l invinge pe Nita, iar sutul puternic expediat de Adrian Popa a fost respins de David Lazar.

Gorjenii au inceput in forta partea secunda, iar la doar 10 minute de la reluarea jocului Alexandru Maxim a restabilit egalitatea cu un sut surprinzator pe jos din lateral stanga, Nita scapand mingea pe sub el in plasa. Maxim putea reusi dubla in minutul 61, cand a scapat singur cu portarul, dar s-a grabit si a sutat slab direct in Nita. Importanta acestei mari ratari s-a simtit dupa cateva secunde, cand Voiculet a fost eliminat dupa ce si-a lovit adversarul cu cotul in figura.

In ciuda faptului ca elevii lui Grigoras au incercat sa tina cat mai mult de minge pentru a conserva rezultatul, Chiajna a profitat de omul in plus si a trecut iar in avantaj cu un sfert de ora inainte de final, cand Paulinho a inscris cu un sut puternic din afara careului. Scorul final a fost stabilit in ultimul minut de prelungiri, dupa un contraatac in care Guilherme a pasat la Adi Rocha in careu, iar acesta a reluat simplu in plasa pentru 3-1.

Onlinesport: Irina Maxim



Concordia incheie sezonul cu o victorie impotriva Pandurilor