Liga 1

Stoichita: "Ne-am facut singuri greu meciul"

Antrenorul Mihai Stoichita a declarat, duminica seara, ca jucatorii echipei Steaua si-au facut singuri greu meciul cu FC Brasov, câstigat cu scorul de 2-1, apreciind ca formatia sa a suferit în repriza a doua.
"A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poarta, pe care ni l-am facut singuri greu, într-un moment în care controlam autoritar jocul. Am suferit în partea a doua si mi-as fi dorit mai multa prospetime în vederea jocului cu Dinamo.

"Brasovul m-a surprins cum si-a aparat sansele, au o organizare foarte buna si practica un joc extrem de inteligent. Am ramas surprins de gazon, a dat iutenie jocului si ne-a oferit posibilitatea sa facem spectacol. Le-am aratat meciul Brasov cu Dinamo, sa vada ce se poate întâmpla, dar nu si pe cel cu Rapid. Nu ma gândesc la titlu, ce va fi, va fi, ca-l visez este cu totul altceva", a declarat Stoichita, care a spus ca este suparat ca Nikolici va fi suspendat la meciul cu Dinamo.

Stoichita a declarat ca nu a urmarit meciul formatiei Dinamo cu CS Mioveni: "Am timp de mâine sa iau toate meciurile de la începutul campionatului. A fost un joc în care Dinamo si-a menajat jucatorii importanti, cu noi vor aparea alte nume în teren. Mi-e indiferent unde joc, dar îmi place în Ghencea, nu am fost niciodata pe Arena Nationala, este un debut pentru mine si având în vedere ca vor fi în tribune mai multi stelisti va dati seama ce atmosfera va fi".

Formatia Steaua a învins, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Brasov, într-un meci contând pentru etapa a 32-a a Ligii I.

Mediafax


Stoichita: "Ne-am facut singuri greu meciul"