Liga 1

Wesley mentine Vasluiul in lupta pentru titlu

Brazilianul Wesley Lopes a marcat, duminica seara, unicul gol al meciului pe care FC Vaslui l-a castigat pe teren propriu in fata codasei Sportul Studentesc, echipa deja retrogradata in Liga 2.
Fotbalistii din Regie si-au vandut scump pielea pe terenul formatiei lui Adrian Porumboiu si doar un moment de mare inspiratie din partea golgeterului Wesley a facut ca vasluienii sa evite surpriza.

Unicul gol al meciului a fost marcat de golgeterul Ligii 1 in minutul 61. Wesley a primit un balon in interiorul careului, a depasit din dribling un aparator advers si a sutat in forta cu stangul pentru 1-0 din sase metri.

Wesley ratase o mare ocazie si in prima repriza, cand in minutul 34 nu a reusit sa trimita in poarta din doar cativa metri un balon deviat in fata de portarul advers Lungu.

Oaspetii au avut si ei sansa lor, cea mai mare ocazie a studentilor apartinandu-i lui Patriche in minutul 64, cand portarul gazdelor Borjan a respins in corner cu un reflex salutar.

In urma acestui succes la limita FC Vaslui a revenit pe primul loc al clasamentului Ligii 1 la egalitate de puncte cu CFR Cluj, dar cu un meci mai putin disputat in comparatie cu ardelenii.

Onlinesport


Wesley mentine Vasluiul in lupta pentru titlu