Liga 1

Rapid si Pandurii au jucat de placere si au impartit punctele

Rapid a terminat la egalitate partida de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, scor 2-2, meci foarte alert in prima jumatate si anemic in cea de-a doua. Pentru giulesteni au marcat Grigore si Teixeira, Lemnaru reusind o dubla pentru gorjeni.

Sustinuta din tribune doar de femei si copii, echipa din Giulesti a inceput in forta meciul cu Pandurii, insa Teixeira de doua ori si Pancu n-au reusit sa-l invinga pe Lazar in primul sfert de ora.

Dupa o alta mare ocazie a lui Nicolae Grigore in minutul 31, a venit randul gorjenilor sa ameninte poarta adversa, insa de aceasta data urmarile s-au vazut si pe tabela. Lemnaru a deschis scorul cu un sut simplu din 7 metri lateral dreapta in diagonala si a redus tribunele la tacere.

Au avut nevoie de cateva minute pentru a-si revenii rapidistii si s-au napustit apoi spre poarta Pandurilor. Nicolae Grigore a restabilit egalitatea in minutul 40, dupa ce a fost servit excelent din stanga de Surdu, pentru ca dupa doar trei minute Teixeira sa duca echipa giulesteana in avantaj dupa un atac disputat in mare viteza.

Daca in prima repriza s-a jucat in viteza de ambele parti, cu multe combinatii si actiuni ofensive, la pauza parca cele doua echipe au tras frana de mana. Nimic notabil n-au avut de aratat cele doua formatii, doua echipe care nu mai aveau nici ce castiga, dar nici ce pierde pe acest final de sezon.

Pentru a fi insa treaba si mai clara ca au forte si intentii asemanatoare, gorjenii au reusit sa egaleze situatia si pe tabela in minutul 72. Paul Batin a pasat la intalnire in careu pentru Lemnaru, iar acesta a bifat dubla fara emotii din centrul suprafetei de pedeapsa. Batin a vrut si el sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, insa in minutul 80 a trimis cu capul pe langa poarta, in situatie clara de a inscrie.

Onlinesport: Irina Maxim



Rapid si Pandurii au jucat de placere si au impartit punctele