Liga 1

Chiajna a retrogradat pe Targu Mures

Concordia s-a impus categoric la Chiajna in fata celor de la FCM Targu Mures, echipa care este matematic retrogradata. Golurile gazdelor au fost inscrise de Popa Paulinho, Filip si Rocha, la scorul de 4-0 marcand si ardelenii prin Astafei.

Aflata in fata unei ultime sanse de a se salva de la retrogradare, dar si in fata unei adversare directe, Concordia Chiajna a stiut ce are de facut de la inceput in meciul de pe teren propriu cu FCM Targu Mures.

Profitand de lentoarea si de lipsa de reactie a ardelenilor, Chiajna a deschis scorul inca din minutul 3, prin Adrian Popa care a inscris la capatul unui contraatac. Desi pana la pauza au mai avut destule ocazii de a-si majora avantajul, Chiajna a ratat pe rupte, in timp ce muresenii s-au multumit doar sa se apere.

Gazdele s-au dezlantuit insa in repriza a doua.Paulinho a dus scorul la 2-0 la doar trei minute de la reluare, dupa ce a depasit doi adversari in dreapta portii si a sutat din apropiere pe langa Albut, pentru ca Filip sa inscrie pentru 3-0 in minutul 60 cu un superb sut in diagonala de la marginea careului.

FCM nu s-a trezit deloc si a mai incasat o boaba cinci minute mai tarziu, cand Albut a parat senzational un sut al lui Paulinho, dar nu a mai avut ce face la executia lui Adi Rocha.

Abia in ultimul sfert de ora au dat semne de viata muresenii in atac, dar n-au fost prea inspirati la finalizare sau au avut parte de ghinion, cum s-a intamplat in minutul 78 cand mingea a refuzat sa intre in poarta si a lovit transversala. Abia cu patru minute inainte de finalul timpului regulamentar au reusit ardelenii sa-l invinga pe Nita, Victoras Astafei marcand din centrul careului golul de onoare al muresenilor, care isi iau adio de la Liga 1. 

Concordia Chiajna: Nita - Krumov (Popa '46), Mamele, Petrovici, Guilherme - Ad. Popa, Dos Santos, Muzac (Radu '77), Filip - Paulinho, Rocha (Iacob '70). Antrenor: Laurentiu Reghecampf

FCM Târgu Mures: Albut - E. Nicu, Kirita, Cordos, Gugu, Vagner (Szilagy '61) - Bumba, D. Matei (Astafei '46), Paduretu - Bus, Apostu (Vasilache '72). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Cartonase galbene: Krumov '9, Petrovici '51, Dos Santos '90+2 / Paduretu '18, Vagner '57, Astafei '62, Bumba '73

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Cristian Nica, Zoltan Szekely (asistenti).

Onlinesport: Irina Maxim



Chiajna a retrogradat pe Targu Mures