Liga 1

Bonetti: "Era normal sa castigam"

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat dupa victoria din meciul cu CS Mioveni, scor 4-1, ca a existat o diferenta clara de calitate între cele doua formatii si ca acest rezultat este normal.
"Nu exista antrenament în timpul campionatului, dar e clar ca a existat o diferenta de calitate între cele doua echipe si era normal sa câstigam în seara asta. Meciul din seara asta l-am folosit pentru a urmari la ce nivel sunt unii jucatori si daca sunt ei pregatiti sa intre în echipa", a spus Bonetti.

Dario Bonetti a precizat ca elevii sai trebuie sa se gândeasca acum la derbiul cu Steaua, din etapa uramtoare. "Noi trebuie sa apelam la regulamente, asta e opinia mea, sunt multumit ca jucatorii sunt optimisti în privinta campionatului, dar în primul rând trebuie sa se gândeasca la meciul cu Steaua. Pentru a câstiga campionatul trebuie sa câstigi meciurile. Personal sunt multumit ca meciul cu Steaua se va juca pe Arena Nationala, e un stadion exceptional, am vazut finala Ligii Europa. Consider ca nu e necesar sa joci foarte bine pentru a câstiga un meci, e evident însa faptul ca un joc bun te poate duce mai aproape de victorie. Din punct de vedere fotbalistic nu avem nicio teama fata de Steaua, obiectivul nostru este sa jucam si atât", a adaugat el.

Bonetti a mentionat ca la ora actuala nu îl preocupa viitorul. "Interesul meu este sa ajung cât mai sus în clasament. În plus, nu e obligatoriu sa pleci daca pierzi, poti pleca si daca nu pierzi. Ne vom da toata energia pentru meciul cu Steaua. În acest moment ne intereseaza doar victoria contra Stelei si apoi ne vom gândi la Cupa, vom face orice pentru a câstiga. Cu siguranta vor veni suporterii la meciul cu Steaua si le promit ca vom face totul pntru a câstiga împreuna cu ei", a declarat antrenorul italian.

Formatia Dinamo a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I. Golurile învingatorilor au fost marcate de Matei '43, Tames '45, Stanescu '59 si Danciulescu '64. Pentru CS Mioveni a înscris Cosereanu, în minutul 61.

Mediafax


Bonetti: "Era normal sa castigam"