Liga 1

U Cluj - CFR, blocat la pariuri. Suspiciunile de blat de dinainte de derby, confirmate de haosul acestui meci

Veste soc inaintea derbiului dintre Universitatea Cluj si CFR! Meciul a fost blocat la pariuri dupa ce in Asia s-au mizat sume uriase pe victoria oaspetilor! Gazdele au fost  acuzate ca il au pe 'Iuda' in echipa! Onlinesport.ro v-a anuntat in exclusivitate cu ore bune inaintea partidei despre suspiciunile care planau si care in timpul meciului s-au adeverit prin natura evenimentelor.
UPDATE: Dupa ce Onlinesport a anuntat in premiera ca meciul a fost blocat la pariuri in Anglia din cauza sumelor uriase pariate in Asia pe victoria CFR-ului, Adrian Porumboiu a facut o declaratie plina de mister.

"Credeati ca nu se gaseste un nou Bilica...?", a spus Porumboiu, facand referire la polonezul Szukala.

Acesta a mai fost banuit si in trecut ca a trantit un meci cu CFR Cluj, in perioada in care se afla la Gloria Bistrita.

Ca si in meciurile CFR Cluj - FC Brasov si U Cluj - CFR Cluj, procedeul de baza a fost hentul. Fotbalistul polonez a comis un hent din care CFR a primit un penalty.

De asemenea, in meciul tur din toamna, polonezul a gafat grav, iar CFR Cluj a inscris.


Agentia de pariuri Victor Chandler a scos din oferta, marti in jurul pranzului, partida dintre Universitatea Cluj si CFR.

Motivul pentru care bookmakerii au luat aceasta decizie il reprezinta sumele uriase care s-au pariat pe victoria oaspetilor la agentiile din Asia.

La celelalte agentii de pariuri, cota pentru o victorie a oaspetilor a scazut pana la 1,75-1.8. Luni seara, cota pentru victoria CFR-ului era de 2.1.

Universitatea Cluj - CFR este singurul meci din aceasta etapa blocat la pariuri.

Partida dintre U Cluj si CFR va incepe la ora 21:30 in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


U Cluj - CFR, blocat la pariuri. Suspiciunile de blat de dinainte de derby, confirmate de haosul acestui meci