Liga 1

Alerta de blat inainte de Astra - Rapid

Partida dintre Astra Ploiesti si Rapid, din etapa a 29-a a Ligii 1, este prefatata de noi suspiciuni de blat alimentate de Gigi Becali.
Finantatorul Stelei sustine ca legaturile existente intre Dinu Gheorghe si conducerea Rapidului duc la un singur deznodamant: victoria giulestenilor.

"Sa vedem daca va mai avea Copos curaj sa faca blat pentru ca are deja destule dosare penale. Noi nu suntem prosti, stim legaturile", a afirmat Becali.

De la revenirea in prima liga, Astra a impiedicat mereu Rapidul in meciurile de campionat de acasa. Ultima victorie a giulestenlor in campionat s-a inregistrat in urma cu zece ani.

Spusele lui Gigi Becali nu sunt luate in seama nici macar de apropiatii sai. Victor Becali, varul patronului din Ghencea, spune ca e gata sa bage mana in foc pentru jucatorii Astrei.

"Reprezint cativa jucatori de la Astra, printre care Gaman, Barboianu, Lung, Ologu si Patrascu. Daca li s-ar propune ceva, imi pun capul ca nu vor face asa ceva. Vor pleca din cantonament si vor face totul public", a comentat Victor Becali.

Partida dintre Astra Ploiesti si Rapid se va disputa miercuri, de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Alerta de blat inainte de Astra - Rapid