Liga 1

Niculescu: "Este greu sa ne gandim la un loc de cupe europene"

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, luni, dupa remiza din meciul cu FC Brasov, scor 1-1, ca este greu pentru formatia sa sa se gândeasca la un loc de cupe europene, mai ales ca acest punct nu o ajuta foarte mult.
"A fost un meci foarte greu pentru noi, pe care ni l-am facut si mai greu pentru ca am ramas în 10 oameni. Consider ca 11 la 11 am fi putut întoarce rezultatul, dar este bun si acest punct. Este important pentru moralul baietilor, mai ales ca este al saptelea joc fara înfrângere si asta e tot ce conteaza.

"Este adevarat ca am jucat mai bine decât adverasrul în 10, dar cred ca în 11 am fi putut obtine mai mult. Este greu sa ne gândim acum la un loc de cupe europene. Acest punct nu ne ajuta foarte mult. Vom vedea ce va fi la finalul campionatului. Nu cred ca am mai vazut un retur asa de nebun, în care primele cinci echipe au toate sanse egale la titlu. Cu siguranta se va juca pâna în ultima etapa, iar 3-4 dintre ele s-ar putea sa joace cu titlul pe masa. Este foarte greu de spus cine va câstiga", a afirmat Niculescu.

Întrebat daca va mai reveni pe teren în acest final de sezon, Niculescu a spus: "M-a acaparat mult prea mult aceasta meserie ca sa ma gândesc la o revenire în teren. Poate, cine stie, în ultimele doua etape. O sa vad. Recunosc, mi-e dor sa marchez un gol, dar în viata unui fotbalist vine o vreme sa încheie acest capitol".

Echipa FC Brasov a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formatia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I în care oaspetii au jucat în inferioritate numerica în repriza secunda. Gazdele au deschis scorul prin Mateiu, în minutul 18, oaspetii reusind egalarea prin Pele, în minutul 55.

Mediafax


Niculescu: "Este greu sa ne gandim la un loc de cupe europene"