Liga 1

Bonetti: "Nu sunt foarte multumit, singurul aspect pozitiv ramane victoria"

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Dario Bonetti, a declarat, duminica seara, dupa victoria din meciul cu Ceahlaul Piatra neamt, scor 3-2, ca nu este multumit de jocul formatiei sale si singurul aspect pozitiv ramâne succesul obtinut.
"Cu siguranta nu sunt foarte multumit, singurul aspect pozitiv ramâne victoria, dar din pacate am comis multe greseli. Trebuie în continuare sa ne amelioram jocul pentru a ne mentine pe prima pozitie. În prima faza a jocului am suferit pentru ca stiam rezultatul de la Cluj, apoi am jucat mai fluid si asta ne-a permis sa ajungem la 3-0. Apoi, obiectivul nostru era sa nu primim gol, dar s-au comis multe greseli. Iar cea mai importanta eroare este eliminarea lui Moti, care a lasat echipa în 10 si care a dus si la alte greseli. Am vorbit cu el dupa meci si cu siguranta va fi amendat", a spus Bonetti.

Întrebat daca este fericit ca a readus-o pe Dinamo pe primul loc al clasamentului, Bonetti a raspuns: "Nu sunt fericit pentru ca nu s-a sfârsit campionatul acum. Ca sa ramânem acolo trebuie sa gestionam presiunea. Un jucator de la Dinamo întâi trebuie sa suporte aceasta presiune. E o calitate pe care trebuie sa o aiba. Trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt pentru ca nu am facut mare lucru. Nu cunosc situatia în amanut a clasamentului, obictivul nostru este sa amelioram jocul echipei pas cu pas. Nu ma cred un salvator al echipei Dinamo, pentru ca aceasta problema se poate sfârsi foarte usor daca pierdem".

Dario Bonetti a afirmat ca nu stie cât de grava este accidentarea fundasului Dragos Grigore. "Danciulescu este un jucator important pentru Dinamo asa cum a fost si pâna acum. El e un element pozitiv în relatia cu grupul si asta e motivul pentru care joaca. Pe Catalin Munteanu l-am pierdut pâna la sfârsitul campionatului, iar în ceea ce-l priveste pe Grigore trebuie sa mai stam câteva zile sa vedem cât de grava e accidentarea la umar", a precizat Bonetti.

Întrebat care este principala adversara a dinamovistilor în lupta pentru titlu, Bonetti a raspuns: "Pe mine m-a impresionat Vasluiul, care are jucatori de calitate si se afla într-un monent bun".

Echipa Dinamo Bucuresti a învins, duminica, cu scorul de 3-2 (0-0), formatia Ceahlaul Piatra Neamt, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I si a revenit pe primul loc în clasament, devansând-o pe CFR Cluj la golaveraj.

Golurile învingatorilor au fost marcate de Alexe '50, '53 si Danciulescu '62, în timp ce pentru oaspeti au înscris Badescu '90 si Golubovici '90+3.

Mediafax


Bonetti: "Nu sunt foarte multumit, singurul aspect pozitiv ramane victoria"