Liga 1

Neculaie: "Nu ma incalzeste cu nimic ca Vidan s-a retras din arbitraj"

Finantatorul FC Brasov, Ioan Neculaie, a declarat, marti, ca nu "îl încalzeste" cu nimic faptul ca Adrian Vidan a decis sa se retraga din arbitraj, dupa ce a comis mai multe greseli mari la partida cu Concordia Chiajna, scor 2-3, deoarece meciul nu se va rejuca.
"Nu ne încalzeste cu nimic faptul ca Vidan s-a retras din arbitraj. A gresit cu intentie si trebuie sa plateasca pentru acest lucru, pentru ca meciul nu se va rejuca. De ce s-a dus la linia doi dupa ce la sedinta tehnica a fost anuntat ca asistent la linia unu. E normal sa-ti pui întrebari dupa un asemenea arbitraj. Vidan ar trebui anchetat pentru ca nu a fost în regula. Si centralul a gresit flagrant în multe rânduri si ar trebui sa fie retinut de la delegari vreo 200 de meciuri. Noi cerem doar sa avem partea de arbitraje corecte, nu altceva", a spus Neculaie.

Arbitrul asistent Adrian Vidan a înaintat, joi dimineata, la sediul CCA, o cerere de retragere din arbitraj, deoarece a gresit grav la partida FCM Brasov - Concordia Chiajna, influentând rezultatul meciului, dupa care el a plecat plângând de la sediul institutiei.

"Azi dimineata la sediul CCA s-a prezentat cu o cerere arbitrul Adrian Vidan extrem de ravasit si afectat. În cerere, el spune ca a gresit grav la partida de luni dintre FC Brasov si Concordia Chiajna, influentând rezultatul, în felul acesta aducând un prejudiciu corpului de arbitri si CCA. El motiveaza aceste greseli prin faptul ca a fost plecat cu masina cu fiul lui la un turneu de tenis la Atena si s-a întors foarte obosit. Drept urmare el a solicitat retragerea din arbitraj, dupa care a plecat plângând de la sediul CCA", a declarat în exclusivitate agentiei MEDIAFAX, presedintele CCA Ion Craciunescu.

Presedintele CCA a mai mentionat ca i-a fost aprobata cererea de retragere din arbitraj lui Vidan.

Asistentul Adrian Vidan a semnalizat ca mingea a iesit în aut de poarta în minutul 24, la scorul de 0-1, la o faza în care atacantul brasovenilor Mugurel Buga a marcat si nu a semnalizat o pozitie de ofsaid la golul doi al Concordiei Chiajna, marcat de Rocha în minutul 52.

Formatia FC Brasov a pierdut, scor 2-3 (0-1), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a 25-a a Ligii I. Pentru FC Brasov au marcat Hadnagy '55 si Moutinho '84, iar pentru Concordia au înscris Krumov '13 si Rocha '52, '90+4.

Mediafax


Neculaie: "Nu ma incalzeste cu nimic ca Vidan s-a retras din arbitraj"