Liga 1

Reghecampf: "Pe noi nu ne ajuta arbitrajele"

Antrenorul Concordiei Chiajna, Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni, ca echipa sa nu este ajutata de arbitraje, apreciind ca meciul cu FC Brasov, scor 3-2, din etapa a 25-a, a fost câstigat pe merit.
"A fost un meci nebun, cu multe goluri. Consider ca ambele echipe si-au dorit victoria, dar la final noi suntem mai fericiti. Daca marcam mai repede nu se mai ajungea la tensiunea de pe final de meci. Oricum, chiar si asa sunt bucuros. Sotia mea, aflata în tribuna mi-a spus ca a fost gol valabil la Buga, dar eu nu ma pot pronunta din teren. FC Brasov juca acasa si trebuia sa faca mai mult în teren. Sa lasam expertii sa se pronunte asupra arbitrrajului. Noi la Chiajna nu avem pârghiile de influentare a arbitrajului, nu avem bani nici pentru prime. Pe noi nu ne ajuta arbitrajele, va spun sincer, cel mai mare salariu la Chiajna e de 3000 de euro pe luna. Toate echipele mici fac surprize mari, noi înca nu am iesit din zona periculoasa, mai avem de munca. Cred ca am facut o partida buna, ne-am dorit victoria din primul minut pâna în ultimul, nu am facut antijoc, am jucat fotbal si am câstigat", a declarat Reghecampf.

Formatia FC Brasov a pierdut, scor 2-3 (0-1), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a 25-a a Ligii I. Pentru FC Brasov au marcat Hadnagy '55 si Moutinho '84, iar pentru Concordia au înscris Krumov '13 si Rocha '52, '90+4.

Mediafax


Reghecampf: "Pe noi nu ne ajuta arbitrajele"