Liga 1

Chiajna si brigada au invins Brasovul sub Tampa

Concordia Chiajna s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Brasov, castigand in prelungiri un meci foarte tensionat si cu greseli mari de arbitraj. FC Brasov a avut un gol anulat incorect si a primit un gol din offside, primul marcat de Rocha. Pentru Concordia a deschis scorul Krumov in prima repriza, golurile brasovenilor fiind inscrise de Hadnagy si Moutinho. Rocha a stabilit scorul final in minutul 95.

Partida de la Brasov nu a fost lipsita de tensiuni, meciul fiind unul incins atat ca joc, cat mai ales ca urmare a deciziilor de arbitraj. Brasovenii au dominat ostilitatile, au pasat mai mult si au avut o posesie superioara, insa golurile au venit in prima faza la poarta lor.

Krumov a reusit sa deschida scorul pentru Concordia Chiajna inca din minutul 13, dupa ce a reluat imparabil cu capul de la prima bara o centrare din corner de pe stanga. Brasovenii s-au napustit imediat spre poarta adversa, luand cu asalt careul lui Nita, iar in minutul 24 Mugurel Buga a reusit sa trimita mingea in plasa dupa centrarea lui Distefano. Asistentul a semnalizat insa gresit ca mingea a depasit linia de fund in momentul centrarii si golul stegarilor a fost anulat incorect.

Pana la pauza, ambele echipe si-au mai creat ocazii, pentru Brasov Majernik, Buga si Ilijoski semnand cele mai mari sanse de gol, in timp ce pentru Concordia Adi Rocha a ratat o mare oportunitate ca oaspetii sa se desprinda pe tabela. Davide Dias a fost semnatarul cele mai mari ratari, in finalul primei reprize acesta sutand in bara portii Chiajnei.

Concordia a reusit golul desprinderii dupa pauza, pe fondul unui joc tot mai ofensiv al brasovenilor, care s-au lasat descoperiti in defensiva. Golul lui Rocha a fost marcat insa in urma unei pozitii de offside nesemnalizata de la margine, fapt care a crescut si mai mult nivelul nervilor intr-un meci oricum tensionat.

Un car de nervi pe marginea terenului, Marius Sumudica l-a trimis in teren si pe Attila Hadnagy in minutul 52, pentru ca doar la patru minute distanta acesta sa reduca din diferenta cu un sut din apropiere, in urma unei centrari din lovitura libera. Felgueiras a mentinut apoi Brasovul cu sanse in meci, avand doua interventii formidabile la suturile lui Viorel Dinu, ambele pe contraatac, pentru ca in minutele urmatoare brasovenii sa rasufle usurati dupa un contraatac esuat al oaspetilor.

Tehnicianul Brasovului s-a dovedit inspirat si la mutarea din minutul 77, cand in locul lui Buga l-a trimis in atac pe Moutinho. Acesta a reusit egalarea la mai putin de 10 minute dupa ce a intrat pe teren, marcand in minutul 85 cu o torpila care s-a dus direct la vinclu.

Un meci extrem de tensionat, disputat si cu un ritm nebun de joc a continuat cu ocazii de ambele parti. Cu doua minute inaintea expirarii timpului regulamentar de joc, Filip a egalat raportul mingilor trimise in bara, dupa ce a sutat cu putere de la marginea careului in transversala. Moutinho pentru Brasov si Popa pentru Concordia au mai bifat doua mari ratari in prelungiri, pentru ca in minutul 95 Rocha sa stabileasca scorul final. Adi Rocha a lasat pe drum intreaga defensiva a stegarilor, l-a depasit si pe Felgueiras si a marcat pentru 2-3 si pentru o victorie extrem de importanta in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Onlinesport: Irina Maxim



Chiajna si brigada au invins Brasovul sub Tampa