Liga 1

Ion Craciunescu vine cu o noua explicatie de domeniul SF

Dupa explicatia pentru penaltiul acordat la meciul dintre Rapid si Dinamo, Ion Craciunescu loveste din nou in incercarea de a-l scoate basma curata pe Alexandru Tudor, care nu a acordat un penalty pentru CFR Cluj la Vaslui.
In opinia sefului CCA, penaltiul pe care ardelenii trebuiau sa-l primeasca poate fi trecut cu vederea pentru un motiv incredibil.

"Consider ca au fost doua faze importante despre care putem discuta mai pe larg. Una cu eliminare, in care parerea mea, este un comportament violent al jucatorului vasluian si foarte bine ca a fost eliminat. FIFA spune clar ca pentru asta se da rosu indiferent ca este vorba de un gest sau de o vorba. Cea de-a doua, lovitura de la 11 in favoarea celor de Cluj, s-a reclamat ca ar fi fost offside inainte de asta, iar daca fluiera arbitru, probabil ca nu mai iesea acel avantaj din care a iesit penaltiul. Tudor a lasat jocul sa continue, decizie corecta, chiar daca a iesit apoi un penalti, putea foarte bine sa iasa mingea in aut si cu asta basta", a spus Craciunescu la Radio Sport Total FM.

Reamintim ca, dupa penaltiul neacordat pentru Rapid la derbiul cu Dinamo, Craciunescu a spus ca prefera o reluare din care nu se vede contactul dintre Scarlatache si Deac, in locul celorlalte trei care demonstrau ca Ovidiu Hategan a gresit.

Onlinesport


Ion Craciunescu vine cu o noua explicatie de domeniul SF