Liga 1

Porumboiu spumega: Marius Constantin acuzat de blat cu CFR, arbitrii de japca

Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui, l-a acuzat de blat pe Marius Constantin dupa meciul cu CFR Cluj. De asemenea, Porumboiu a acuzat brigada de arbitri de jaf.
"Sunt foarte nemultumit pentru ca am dominat. Felicit toata echipa, mai putin un jucator, care ar trebui trecut pe prima de joc de la CFR Cluj. A fost un foarte bun pasator, n-ati vazut ce pase de gol a primit Sougou? Marius Constantin nu ne pacaleste cu pase d-astea", a spus Porumboiu la Digi Sport.

Apoi, Porumboiu a contrat in termeni duri prestatia arbitrilor Alexandru Tudor si Eduard Dumitrescu.

"Pe Ronny trebuia sa-l dea afara dupa acel cot. Mi-a lasat un gust amar. Lucrurile sunt clare, m-am convins. Ii felicit, dar n-au echipa. Pe tusierul Edi Dumitrescu l-au trimis a treia oara la rand aici in misiune. E adevarat ca si ei au avut un penalty, dar pana atunci au beneficiat de protectie. Dar si la faza penaltiului, inainte a fost offside, la care Tudor a aratat avantaj. Toti jucatorii nostri se oprisera deja. Bravo lor, sunt smecheri, au avut tenta! Daca si Tudor a ajuns sa fie implicat in treaba asta, mi-e clar ca e ceva mai mult decat necurat!", a mai spus Porumboiu.

FC Vaslui si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1. Ardelenii au deschis scorul prin Ronny, iar Wesley a egalat pentru gazde.

Dupa acest rezultat, CFR Cluj isi mentine avantajul de cinci puncte fata de Dinamo.

Onlinesport


Porumboiu spumega: Marius Constantin acuzat de blat cu CFR, arbitrii de japca