Liga 1

Chiajna face un pas mare pentru salvarea de la retrogradare

Concordia Chiajna a facut inca un pas mare pentru salvarea de la retrogradare dupa victoria cu 2-0 in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Nocturna a cedat pentru cateva minute pe finalul meciului.
Concordia Chiajna si Ceahlaul Piatra Neamt, doua dintre cele mai in forma echipe din acest an, au aratat 45 de fotbal extrem de modest, insa si-au revenit dupa pauza.

In prima parte, oaspetii, extrem de incisivi, au avut o ocazie uriasa, insa Nita s-a remarcat la lovitura de cap trimisa de Golubovici in minutul 45, scotand din vinclu.

Dupa pauza, gazdele si-au revenit subit, in special datorita schimbarilor facute de Laurentiu Reghecampf: Ilie Iordache si Alex dos Santos.

Primul a creat faza golului reusit de Adrian Popa in minutul 72, gasindu-l excelent printr-o pasa filtranta, pe care mijlocasul care a ucis Rapidul a finalizat-o cu sange rece.

Trei minute mai tarziu, Popa a fost din nou in prim plan, furnizandu-i lui Alex Dos Santos o centrare excelenta din care brazilianul a facut 2-0.

Chiar daca au condus cu 2-0, gazdele nu au scapat de emotii. In minutul 88, nocturna a cedat complet, insa dupa cateva minute si-a revenit si meciul a putut sa se incheie pe teren.

Ceahlaul nu a putut sa dea o replica prea buna pe finalul meciului, astfel ca gazdele s-au impus cu 2-0.

Dupa acest rezultat, Chiajna ocupa locul 16, cu 24 de puncte, in timp ce Ceahlaul ep e 11, cu 29 de puncte.

Onlinesport


Chiajna face un pas mare pentru salvarea de la retrogradare