Liga 1

Stoichita a identificat slabiciunea Stelei: "N-am mai avut prospetime"

La revenirea pentru a treia oara pe banca Stelei, Mihai Stoichita nu a reusit decat un egal la Targu Jiu cu Pandurii, o echipa care a pus probleme tuturor granzilor din campionat. Tehnicianul Stelei a declarat la finalul meciului ca formatia sa ar fi trebuit sa transeze disputa inca din prima repriza, pentru ca in partea secunda jucatorii si-au pierdut prospetimea.
"A fost o greseala de marcaj la golul lor. Mie mi s-a parut ca nu am mai avut prospetime si asta e tragedia. In prima repriza i-am tinut departe de poarta noastra, insa in partea secunda n-am mai reusit.

"Baietii si-au dorit mult, au creat cateva faze spectaculoase, dar au mai si gresit pe fondul oboselii. Mai este si o chestiune de maturitate, pentru ca multi dintre ei sunt foarte tineri.

"Din pacate cred ca noi am pierdut jocul, pentru ca trebuia sa castigam din prima repriza. N-am de ce sa fiu trist, poate din cauza rezultatului, dar daca ma gandesc Steaua poate juca fotbal asa cum a aratat-o in prima repriza. Scorul corect ar fi trebuit sa fie 4-4 sau 4-3 pentru noi", a declarat Stoichita la Digi Sport.

Alexandru Chipciu, marcatorul golului Stelei, a declarat: "Este frustrant ca nu am castigat, dar Pandurii este o echipa buna. Speram ca vor veni si meciurile in care vom marca".

Onlinesport


Stoichita a identificat slabiciunea Stelei: "N-am mai avut prospetime"