Liga 1

Dorinel Munteanu viseaza la Liga Europa

Tehnicianul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat dupa victoria, cu scorul de 3-0, din meciul cu Vointa Sibiu, ca îl bucura evolutia elevilor sai si ca de acum se asteapta ca acestia sa aiba un randament la fel sau mai bun.
"Sunt bucuros pentru cele trei puncte si pentru joc. Azi am avut o zi buna, fericita. De acum ma astept ca randamentul echipei sa fie la fel sau mai bun. Este o victorie importanta si de moral. Meritul este exclusiv al echipei. Obiectivul nostru este Liga Europa. Ar fi o confirmare a performantei de anul trecut", a spus Munteanu, care a precizat ca jucatorii sai au purtat la partida cu Vointa banderole albe în semn de protest, deoarece au restante financiare.

Directorul general Marius Stan a declarat ca Otelul a obtinut o victorie mai usoara decât se astepta. "Diferenta de experienta si-a spus cuvântul. Destul de discret protestul jucatorilor, dar asta nu anuleaza motivul. E greu de spus si as intra în subiecte de ordin intern care s-ar putea sa aduca alte neplaceri. Jucatorii au avut un protest destul de putin vizibil, în orice caz este o situatie tensionata si fiecare om are puterea lui de suportabilitate.

"Nici eu nu stiu cât mai rezist. Sper ca cine trebuia sa vada a vazut. Sunt suparat, e pentru prima data când patesc asa ceva de când sunt conducator. Acum paradoxul este ca avem bani, stam cu banii în cont si în conditiile astea nu suntem la zi cu platile fata de jucatori. Jucatorii trebuie laudati, au dovenit înca o data ca au caracter", a precizat Stan.

Directorul tehnic al Vointei Sibiu, Sandu Tabârca, a subliniat importanta golului marcat în minutlu 3 de gazde: "Din pacate înca din minutul 3 Otelul a avut 1-0 si pentru ei jocul a devenit mult mai usor, fiind o echipa care iubeste contraatacul. Noi am punctat la impresia artistica însa ei au mai marcat de doua ori si ne-au învins la o diferenta destul de mare. Oricum sunt de parere ca mai bine sa pierdem o data cu 3-0 decât de trei ori cu 1-0".

Formatia Otelul Galati a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, în primul meci al etapei a 24-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Giurgiu '3, Pena '54 si Antal '85.

Mediafax


Dorinel Munteanu viseaza la Liga Europa