Liga 1

Victorie facila a Pandurilor la Mioveni

Pandurii Targu Jiu s-a impus fara prea mari probleme in deplasarea de la Mioveni, castigand cu 2-0, cu cate un gol marcat in fiecare repriza. Scorul a fost deschis de Paul Batin in minutul 16, Ousmane Viera stabilind scorul final dupa pauza. Meciul a fost LIVE pe onlinesport.ro.

Gorjenii au controlat autoritar jocul in prima repriza, reusind in permanenta sa tina mingea in jumatatea adversa de teren. Cu toate acestea poarta Mioveniului nu a fost amenintata in prea
multe randuri, apararea aglomerata a gazdelor facand ca jocul de atac al Pandurilor sa se loveasca mereu de un zid.

Calin Cristea a amenintat primul poarta Mioveniului, prin loviturile libere executate in primele minute, insa deschiderea de scor a venit de la Paul Batin, dupa o faza creata aproape in totalitate de John Ibeh. Acesta a patruns splendid pe stanga, l-a lasat pe drum pe Voicu si a pasat excelent in gura portii, unde Batin a indeplinit o simpla formalitate.

Cateva minute mai tarziu gorjenii au solicitat un penalty, insa debutantul arbitru Iulian Dima a lasat jocul sa continue dupa ce Batin a cazut in careul advers. Asistentul Cristi Nica nu a vazut ca Batin a preluat mingea cu mana la limita offside-ului si atacantul a intrat in careu unde a fost intampinat dar si faultat prin alunecare de Cobrea. "Oamenii in negru" n-au vazut nici hentul si nici faultul portarului si au lasat impasibili jocul sa curga.

Vazand ca echipa sa doar face figuratie pe teren, Marian Pana a luat primele masuri inca din minutul 30 cand a efectuat o dubla schimbare, Voicu si Mandea fiind inlocuiti cu Craciun si Claudiu Ionescu. Abia dupa o noua ocazie a gorjenilor, prin John Ibeh, au dat gazdele semne de viata in ofensiva spre finalul primei reprize, in doua faze care l-au avut la baza pe Roberto Ayza.

Repriza secunda a fost mai zgarcita cu ocaziile de gol, aratand acelasi joc de posesie prelungita al trupei lui Grigoras. Pandurii n-a mai aparut insa atat de des la finalizare, desi a impins tot mai mult jocul spre poarta lui Cobrea. In cealalta jumatate, abia in minutul 73 a venit prima ocazie a argesenilor, la o centrare de pe dreapta a lui Craciun reluata cu capul din careu de Claudiu Ionescu, insa Mingote a fost la post.

Onlinesport: Irina Maxim



Victorie facila a Pandurilor la Mioveni