Liga 1

Sentinta in dosarul Transferurilor s-a amanat pentru 20 martie

Sentinta in Dosarul Transferurilor, care trebuia sa fie facuta publica astazi, a fost amanata pentru data de 20 martie.  Inculpatii nu s-au prezentat la Tribunalul Bucuresti, unde nu au ajuns nici macar avocatii lor.
Desi Tribunalul Bucuresti a anuntat ca astazi va avea loc ultimul termen in dosarul transferurilor, in cele din urma cazul a fost amanat pentru 20 martie.

Inculpatii si avocatii lor nu au fost prezenti la Tribunal, astfel ca nu a mai avut loc o sedinta publica. Decizia amanarii s-a anuntat la registratura Tribunalului.

Procurorul Cristian Anghel a solicitat instantei, în concluzia finala, dispunerea condamnarii cu executare în regim de detentie a tuturor celor opt inculpati în Dosarul Transferurilor.

Pentru George Copos, Anghel a solicitat condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre jumatatea maxima a pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

În cazul lui Mihai Stoica, procurorul a solicitat condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Cristian Borcea - condamnarea cu executare în regim de detentie catre jumatatea maxima a pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Ioan Becali - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Victor Becali - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Jean Padureanu - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre minimum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gheorghe Netoiu - condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Gheorghe Popescu
- condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Pedepsele pe care le risca inculpatii:


Ioan Becali si Victor Becali
- Condamnare cu executare spre maximul pedepsei (spre 20 de ani)

Cristi Borcea si George Copos
- Condamnare cu executare spre jumatatea maxima a pedepsei (spre 15 ani)

Gigi Netoiu, Mihai Stoica si Gica Popescu
- Condamnare cu executare peste minimul pedepsei (cel putin 10 ani)

Jean Padureanu
- Condamnare cu executare catre minimul pedepsei (10 ani)


Sentinta in dosarul Transferurilor s-a amanat pentru 20 martie