Liga 1

Wesley s-a saturat de cantonamente

Atacantul brazilian Wesley Lopes da Silva a declarat, vineri, la sosirea din Antalya ca nu ar mai putea sta 36 de zile în cantonament, dar a mentionat ca echipa sa, FC Vaslui, este pregatita acum sa câstige campionatul.
"Am stat 30-40 de zile în cantonemtnt fara familie, fara nimic, dar suntem pregatiti pentru campionat. Jur ca nu as mai putea sta atât de mult. Am stat 36 de zile, dintre care doar doua au fost libere. Am lucrat bine si suntem pregatiti pentru a lua campionatul", a declarat Wesley la sosirea pe aeroportul Henri Coanda.

Atacantul brazilian considera ca Steaua nu a avit noroc în meciul cu Twente: "Am vazut meciul Stelei si nu au avut noroc. Despre Twente pot spune ca este o echipa puternica pentru ca ne-a batut si pe noi, si pe Steaua. Îmi plac baietii de la Steaua. Steaua este o echipa mare si multi vor sa ajunga acolo. Dar eu sunt înca doi ani jucatorul Vasluiului si vreau sa ramân aici".

Lotul echipei FC Vaslui a ajuns, vineri, la Bucuresti cu o cursa charter din Antalya, alaturi de componentii echipelor Universitatea Cluj, Dinamo si CS Otopeni.

Mediafax


Wesley s-a saturat de cantonamente