Liga 1

Sumudica: "Cred cu tarie ca ne putem clasa in primele 10 echipe"

Tehnicianul formatiei FC Brasov, Marius Sumudica, a declarat, joi, ca are mare încredere în jucatorii sai si crede ca echipa brasoveana se poate clasa în primele zece în acest sezon, informeaza site-ul oficial al clubului din Liga I.
"Suntem într-un proces de readaptare la conditiile atmosferice de la Brasov. Pâna la urma chiar ne-a prins bine anularea celui de-al doilea cantonament în Antalya, pentru ca am avut sansa sa avem si aici, la Brasov, temperaturi pozitive. Trebuie sa fim pregatiti si sa câstigam meciul cu Pandurii.

"Am mare încredere în aceasta echipa si cred cu tarie ca ne putem clasa în primele 10 echipe. Aceasta echipa poate juca un fotbal de calitate, astfel ca îmi doresc din tot sufletul ca suporterii sa umple tribunele la fiecare joc. Doar împreuna putem reusi, pentru ca FC Brasov reprezinta acest oras. Eu ma asteptam la mai mult sprijin din partea tuturor, pentru ca Brasovul este un oras puternic, iar echipa poate avea un buget mult mai mare si se poate bate la cupele europene în fiecare an", a spus Sumudica.

Marius Sumudica a precizat ca în acest moment nu se teme de nicio echipa. "În momentul de fata, nu îmi este frica de nicio echipa din campionat, pentru ca stiu ce pot jucatorii mei. Daca totul va decurge normal, Brasovul va fi greu de batut în acest sezon. Aurelian Babutan era omul care era liantul între echipa si patronul clubului. Am o comunicare directa cu Ioan Neculaie, ne sfatuim si exista si varianta ca dânsul sa aduca un conducator la club. Eu nu sunt pregatit sa fiu manager, eu vreau sa fac ceea ce stiu mai bine si anume sa antrenez. Sunt multumit ca au fost achitate restantele financiare catre jucatori, iar pâna la meciul cu Pandurii am promisiunea domnului Neculaie ca se vor achita contractele pe luna ianuarie", a mentionat tehnicianul.

Pe de alta parte, detinutii de la Penitenciarul Codlea vor îndepârta zapada de pe gazonul stadionului Tineretului, care va gazdui partida dintre FC Brasov si Pandurii, din etapa a 19-a a Ligii I.


Sumudica: "Cred cu tarie ca ne putem clasa in primele 10 echipe"