Liga 1

Procurorul a cerut pedepse cu inchisoarea pentru toti cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor: Copos, fratii Ioan si Victor Becali, Borcea, Gica Popescu, Padureanu, Netoiu si MM Stoica

Procurorul de sedinta din Dosarul Transferurilor, Cristian Anghel, a cerut, marti, instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, acestea variind între minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu si Jean Padureanu si maximum acesteia pentru Ioan si Victor Becali. Instanta a anuntat miercuri ca amana pronuntarea sentintei cu doua saptamani. Astfel, undeva spre 7-10 martie, inculpatii vor afla pedesele pe instanta de fond. Acestea nu vor fi finale, putand fi atacate pe cai superioare, cu recurs.
Procurorul Cristian Anghel a solicitat instantei, în concluzia finala, dispunerea condamnarii cu executare în regim de detentie a tuturor celor opt inculpati în Dosarul Transferurilor.

Pentru George Copos, Anghel a solicitat condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre jumatatea maxima a pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

În cazul lui Mihai Stoica, procurorul a solicitat condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Cristian Borcea - condamnarea cu executare în regim de detentie catre jumatatea maxima a pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Ioan Becali - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Victor Becali - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre maximum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Jean Padureanu - condamnarea cu executare în regim de detentie orientata catre minimum pedepsei pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gheorghe Netoiu - condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Gheorghe Popescu
- condamnarea cu executare în regim de detentie peste minimum pedepsei specificat de lege pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

În finalul pledoariei, Cristian Anghel a enuntat, în fata instantei, numele mai multor impresari, fosti fotbalisti si fosti presedinti de cluburi, care au primit pedepse cu executare pentru evaziune fiscala.

Mediafax


Procurorul a cerut pedepse cu inchisoarea pentru toti cei opt inculpati din Dosarul Transferurilor: Copos, fratii Ioan si Victor Becali, Borcea, Gica Popescu, Padureanu, Netoiu si MM Stoica