Liga 1

Giovani a facut o criza de nervi la Tribunal. UPDATE: Borcea a comandat opt saorme si a imputit holurile

Giovani Becali a fost implicat intr-un scandal marti la Tribunalul Bucuresti, unde a fost audiat in "Dosarul Transferurilor". Jandarmii au intervenit in forta pentru a-l calma pe Giovani. Acesta a amenintat cu 'scandal la televiziuni' pentru modul in care este tratat procesul sau, in care risca sa intre la inchisoare. Toate sunt semne  ca lucrurile nu se anunta bune pentru el.
Cei opt inculpati în acest proces, Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea, Gheorghe Netoiu, Gheorghe Popescu, Jean Padureanu, George Copos si Mihai Stoica, s-au prezentat la Tribunalul Bucuresti la ora 11.30, când era programat sa înceapa cel de-al 37-lea termen în dosarul transferurilor, însa acesta a început cu o întârziere de doua ore si jumatate. Înfatisarea din dosarul transferurilor trebuia sa înceapa la ora 12. Între orele 13-14.30 s-a tinut cu usile închise o înfatisare din dosarul Dumitru Iuga-pedofili.

Fratii Becali au trimis câteva persoane apropiate sa le cumpere hamburgeri, cartofi prajiti, sucuri si cafele de la un fast-food din zona, iar când acestia s-au întors, Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Gheorghe Netoiu au iesit din sala de judecata si au mâncat pe holurile tribunalului.

Totodata, în jurul orei 18.15 minute Cristian Borcea a comandat opt saorme si sticle de apa minerala, acestea fiind aduse în patru pungi, iar mirosul mâncarii s-a împrastiat în holul Tribunalului, dar si în sala de judecata. Pungile au fost lasate la intrarea în sala de judecata.

De asemenea, Cristian Borcea nu a crezut ca termenul în acest proces va dura peste sase ore si si-a sunat soferul pentru a-i aduce medicamentele.

Gheorghe Popescu a ramas fara baterie la tableta iPad si a chemat un apropiat pentru a-i aduce încarcatorul din masina.

Fostul impresar Ioan Becali a facut o criza de nervi si a tipat la presedintele completului Geanina Teodorovici în timpul audierilor de marti de la Tribunalul Bucuresti din dosarul transferurilor, considerând ca o declaratie a martorului Justin Stefan, fost jurist al FRF, nu a fost consemnata corect.

Sedinta de luni în acest dosar a început cu doua ore si jumatate întârziere. La un moment dat, dupa aproximativ o ora de audieri, Ioan Becali a început sa tipe în sala, amenintând-o pe judecatoare: "Chemati organele sa-mi puna catusele, sa ma lege, dar sa stiti ca o sa dati socoteala pentru ce ati facut azi. Exista o rabdare pentru toata lumea, dar dumneavoastra nu consemnati declaratia martorului. O sa vedeti dumneavoastra la televiziuni ce o sa fie saptamâna asta".

Apoi, Becali a sarit în boxa acuzatilor, a trântit o banca si a continuat sa tipe: "Gata, sunt aici! Ce mai vreti? Ce dracu am ajuns în tara asta? Chiar asa am ajuns în tara asta? Nu se poate, domnilor avocati. Reprezentati legea. Ce faceti, dormiti? Gheorghe Copos ai fost senator, prim-ministru, de ce nu spui ce se întâmpla? Gata, doamna judecatoare, dati-mi cât vreti dumneavoastra! E ca pe timpul lui Ceausescu aici. Ce vad aici nu am vazut în viata mea. Treziti-va! România, gata, ma sacrific eu pentru toti! De asta am plecat eu pe Dunare, sa fiu judecat corect în tara mea. Toata lumea spunea sa nu zicem nimic ca a întârziat doamna judecatoare doua ore si jumatate. Ca daca ne da 15 ani (n.r. - de închisoare). Dar dati-mi 20, doamna! Ma sacrific eu pentru toti."

Fratele sau Victor Becali, actionarul dinamovist Cristi Borcea, omul de afaceri Gigi Netoiu si avocatii au încercat sa-l calmeze pe Ioan Becali. În sala au intrat cinci jandarmi, dar acestia nu au interveni. În cele din urma, judecatoarea l-a chemat pe fostul impresar si i-a aratat ca s-a modificat declaratia asa cum a dorit martorul Justin Stefan, apoi Becali a spus ca iese putin sa bea apa. Dupa zece minute, el a revenit în sala.

"Sufera cu inima. Sa nu se întâmple vreo nenorocire", a spus Cristi Borcea cand Giovanni iesea din sala fara nici o problema, dupa scandal.

Dupa cateva minute, judecatoarea a acceptat  sa-l audieze pe Iustin Stefan, iar Giovani a revenit in sala.

"Ce vina are Giovani? Ce treaba are statul cu transferurile fotbalistilor? Giovani este suparat ca tine procesul de mult timp, de asta a reactionat asa. E mai recalcitrant!", a comentat Gigi Becali la RomaniaTV.

Pe de alta parte, Ioan si Victor Becali se întrebau în afara salii de judecata cum de a fost filmata criza de nervi a fostului impresar la adresa presedintelui completului Geanina Teodorovici, iar imaginile au si aparut pe un post de televiziune. Ioan Becali i-a solicitat unui jandarm sanctionarea celui care a filmat, însa demersul sau a ramas fara rezultat.



Giovani a facut o criza de nervi la Tribunal. UPDATE: Borcea a comandat opt saorme si a imputit holurile