Liga 1

Mai multe formatii excluse din Liga 2, FC Brasov depunctata

Comisia de Disciplina a hotarât excluderea din competitiile interne a mai multor formatii din Liga a II-a, dar si depunctarea altor grupari, printre acestea aflându-se si formatia din Liga I FC Brasov.
Potrivit postului de radio Sport Total FM, Victoria Branesti, Muresul Deva si Ariesul Turda au fost deja excluse din competitiile interne de Comisia de Disciplina, însa hotarârea nu a fost facuta publica pentru ca luni, marti si miercuri va avea loc o întrunire a Adunarii Generale a FRF, care priveste probleme legate de diviziile inferioare, întrunire la care reprezentantii echipelor excluse nu trebuie sa voteze cu ranchiuna.

Odata cu eliminearea celor doua echipe din Liga 2, FC Brasov, Unirea Alba-Iulia, FC Olt, FC Snagov, Farul Constanta si FC Muresul au fost penalizate cu doua puncte pentru întârzierea platilor fata de echipele sau jucatorii carora le datoreaza bani. Din cauza unor probleme asemanatoare, Gloria Buzau va fi penalizata cu 4 puncte.

Unul dintre litigiile care au dus la aceasta situatie este acela dintre Dunarea Galati si Scoala de Copii "Gica Popescu". Galateni au de primit o suma importanta de bani de la clubul lui Popescu, însa acesta se afla în imposbilitate de plata, având la rândul sau de încasat o suma mare de bani de la prima divizionara FC Brasov.

Mediafax


Mai multe formatii excluse din Liga 2, FC Brasov depunctata