Liga 1

Hagi, terfelit de ziua lui

Sarbatoarea lui Gica Hagi, la implinirea varstei de 47 de ani, este perturbata de un atac din America la adresa celui mai mare fotbalist roman.
Jurnalistii americani de la ESPN sunt deranjati de faptul ca Hagi si-a pus chipul pe partea frontala a echipamentului de la Viitorul Constanta si au facut un comentariu rautacios pe aceasta tema.

"Gica Hagi, Maradona din Carpati, Bombardierul de la Marea Neagra, Comandantul, este o legenda in Romania adorata de toata lumea. Fostul star de la Barcelona si Real Madrid este, de asemenea, adorat, se pare, insusi de Gica Hagi. Ca patron al echipei de Liga II Viitorul Constanta si ca domnitor neoficial al natiunii, Hagi poate facem cam tot ce doreste, asa ca a hotarat ca echipa sa sa poarte tricouri impodobite cu fata zambitoare la o dimensiune foarte mare a gloriosului lor lider - Gica Hagi. Seful din Constanta a dorit un echipament unic pentru jucatorii sai si le-a cerut celor de la Puma sa creeze ceva. A iesit un tircou albastru deschis cu fata lui Hagi impodobita pe partea din fata, iar grafica a fost formata dintr-un cod binar, dintr-un motiv bizar", au scris cei de la ESPN.

In plus, americanii i-au cerut lui Hagi sa le trimita, pe cheltuiala proprie, un set de echipament pentru a-l studia mai atent.

"Poate ca este putin cam narcisistic si de neinteles pentru unii oameni, dar cu siguranta arata intr-un mare fel, iar Of The Ball isi doreste un tricou, preferabil gratis!", a mai scris sursa citata.

Gica Hagi implineste duminica varsta de 47 de ani.

Onlinesport


Hagi, terfelit de ziua lui