Liga 1

Pena: "In primavara Otelul va avea o crestere din toate punctele de vedere"

Fotbalistul Marius Pena a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al gruparii Otelul, ca echipa galateana va avea la primavara o crestere din toate punctele de vedere, dupa ce startul de campionat a fost "mai ezitant".
Întrebat ce va oferi Otelul în primavara, Pena a raspuns: "Pai, în primul rând o crestere din toate punctele de vedere. Am început campionatul mai ezitant, ne-am împiedicat de echipele mai slab cotate. Tocmai greselile astea sper sa nu le mai facem si sa jucam cât mai bine meci de meci".

El considera ca startul ezitant de sezon nu a fost neaparat afectat de câstigarea campionatului si a Supercupei României. "Poate ca a fost o mai mica concentrare, dar am ramas aceiasi oameni modesti si sunt sigur ca ne vom reveni, nu vom mai pierde asa de usor puncte!", a explicat fotbalistul.

Pena a precizat ca echipa resimte oboseala dupa doua cantonamente în care s-a lucrat mult si fizic, nu numai din punct de vedere tactic. "Dar este bine ca macar nu se resimte frigul din România aici, în Cipru. Avem conditii bune de cantonament", a adaugat el, mentionând ca este bine ca Otelul se va pregati în perioada urmatoare si în Spania.

"Este bine ca ne pregatim tot afara, îti dai seama ca în România n-am avea unde, de fapt pe vremea asta n-ai nici cum sa alergi pe undeva. Este bine ca mergem în Spania, putem face în continuare antrenamente cu mingea, sper sa avem si meciuri amicale puternice, iar la începerea returului sa fim în forma maxima", a spus Marius Pena.

Mediafax


Pena: "In primavara Otelul va avea o crestere din toate punctele de vedere"