Liga 1

'Diseara, la ora 24:00, se termina totul'

Adrian Mititelu a anuntat ca, incepand cu prima ora a zilei de miercuri, fotbalul romanesc va fi scos de pe harta Europei. Mititelu sustine ca a primit informatii din partea FIFA si a ministerului Justitiei care vor confirma dezvaluirile sale.
"Anunt sfârsitul erei Dragomir-Sandu! În acest moment am în mâna dovada de la Ministerul Justitiei ca Federatia functioneaza ilegal în acest moment. Am un extras de la Ministerul Justitiei: nu poti sa faci nicio modificare, sunt lucruri grave pe care voi le tratati asa... Am si lista cluburilor care compun Federatia. Clubul numarul 1 al Federatiei este Universitatea Craiova. Este membrul cu numarul 1. Ceilalti membri nu mai exista de mult", a spus Mititelu la sportro.

El a vorbit si despre viitorul fotbalului romanesc, sustinand ca FIFA va scoate echipele romanesti din cupele europene.

"Mircea Sandu stia de demersurile mele si de descoperirea mea, au blocat eliberarea acestor hârtii cât au putut si asta este si motivul pentru care nu au convocat Adunarea Generala dupa zece ani. Si-au dat seama ca sunt prinsi cu mâta în sac. Nu mai pot convoca Adunarea Generala. Cei de la FIFA erau foarte interesati si foarte speriati când au auzit chestia asta. Nu o sa mai avem echipe în cupele europene, una dintre cerintele FIFA este ca echipele sa fie afiliate la FRF, dar sunt foarte putine echipe afiliate. Oricum astazi expirasera mandatele membrilor Comitetului Executiv. Ei nu au convocat Adunarea Generala pentru a valida urmatorii membri", a mai spus Mititelu.

"Diseara, la ora 24:00, se termina totul! Lucrurile sunt foarte foarte grave si nu trebuie sa fie luate ca o gluma. Toti care sunt în functie la FRF nu au ce cauta acolo, trebuie dati afara. Ei nu mai au mandat demult. Statul trebuie sa descinda în Federatie si sa îi dea afara de acolo. Noi nu o sa mai avem echipe în Europa!! Liga functioneaza ilegal, Federatia este ilegala, ei nu au ce cauta acolo. Facem pariu ca în câteva zile ei nu o sa mai fie acolo. Ei nu mai sunt în functii, statul e obligat sa intervina", a incheiat Mititelu.

Onlinesport


'Diseara, la ora 24:00, se termina totul'