Liga 1

Lucestii, spaima soselelor. Baiatul lui Razvan conducea fara permis la 16 ani

Familia Lucescu a facut o adevarata traditie in a incalca regulile de circulatie, care se transmite practic din tata in fiu. Mircea Lucescu a lovit un tramvai, acuzandu-l pe vatman ca nu a oprit, Razvan este presupusul autor al unei crime la volan in 1991, in timp ce cel mai tanar membru de sex masculin al familiei, Matei Lucescu a fost surprins conducand fara permis la varsta de 16 ani.
Barbatii din familia Lucescu sunt spaima soselelor. Pentru ei nu exista reguli de circulatie, indiferent de natura lor. Si, chiar si atunci cand gresesc, victimele au fost de vina.

Cele doua cazuri in care Mircea si Razvan Lucescu au iesit la iveala in luna ianuarie ne-au adus aminte de un alt episod petrecut in vara anului 2010, cand Matei Lucescu, fiul antrenorului de la Rapid, pe atunci in varsta de 16 ani, a fost surprins de paparazzi ziarului Cancan conducand fara permis. Nu o data, ci de mai multe ori. Alaturi de el s-a aflat fie Mircea Lucescu, fie Neli Lucescu.

Matei Lucescu tocmai obtinuse permisul la subcategoria B1, dar acest lucru nu ii permite sa se urce la volanul unui autovehicul Mercedes. Permisul la aceasta subcategorie este destinat conducerii autovehiculelor cu trei sau patru roti (tricicluri si, respectiv, avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si fiind echipat cu un motor termic cu capacitatea cilindrica mai mare de 50 cmc sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h).

Conform alineatului 2 al articolului 78 din Codul Rutier, Matei Lucescu risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 3 ani sau o amenda, insa si de aceasta data cazul a fost musamalizat.

Mai mult, familia Lucescu a sarit ca arsa in momentul in care pozele au fost publicate, sustinand ca Matei a suferit o trauma.

"Era o portiune scurta, n-am exagerat, nu a condus cu viteza. Tocmai si-a luat permisul in Romania, este foarte bucuros de acest fapt si a dorit sa-i arate bunicului ca se pricepe la condus. Imi pare rau, l-ati facut sa planga, a lesinat! Nu merita acest lucru. Am fost pana la cimitir, l-am dus sa vada Eminescu, Sadoveanu, chestii de cultura, tot timpul a condus cu mine langa el. Era bucuria lui extraordinara sa-l vada bunicul conducand. Matei stie de foarte mult timp sa sofeze", declara Mircea Lucescu dupa aparitia pozelor din Cancan.

Onlinesport


Lucestii, spaima soselelor. Baiatul lui Razvan conducea fara permis la 16 ani