Liga 1

Wesley l-a sfidat pe Becali

Revenit in tara in aceasta dimineata, brazilianul Wesley nu s-a mai dus la resedinta lui Gigi Becali asa cum promisese. El a ajuns in cantonamentul echipei FC Vaslui.
Gigi Becali il asteapta pe Wesley de aproape o luna si chiar a trimis presa la ora 2 dimineata in aeroport pentru a-l astepta, insa reactia brazilianului l-a lasat cu gura cascata.

Desi anuntase prin impresarii sai ca va merge sa discute cu Gigi Becali, Wesley a plecat direct la Vaslui, unde s-a alaturat lotului lui Viorel Hizo.

"Cu Wesley lucururile sunt clare. I-am dat voie sa negocieze cu Gigi. Jucatorul e la Vaslui, în cantonament cu echipa. Probabil a considerat ca nu mai are sens sa se întâlneasca cu Gigi. El vrea sa continue la Vaslui, e cel mai bun jucator al echipei. Sunt foarte bucuros ca nu s-a realizat acest transfer. Aveam nevoie de el aici, pentru noi e sarea si piperul", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Steaua ii oferea lui Wesley 540 de mii de euro pentru urmatorii doi ani, cu 160 de mii mai putin decat salariul pe care l-ar castiga la Vaslui.

Onlinesport


Wesley l-a sfidat pe Becali