Liga 1

Ahmetov a venit in Romania: "M-a durut cand am aflat"

Patronul lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a sosit duminica in Romania pentru a face o vizita de patru ore la spitalul in care se afla Mircea Lucescu.
"Eu am venit ca sa-l vad pe domnul Lucescu, dar n-o sa-l ducem in Ucraina. Mircea Lucescu ramane antrenorul principal al Sahtiorului, are ajutoare de nadejde, care stiu ce au de facut si pregatesc echipa la fel. O sa fie o reactie buna din partea jucatorilor, vor dori sa-l ajute pe Mircea", a spus Ahmetov.

"O sa avem un cantonament reusit si fara Mister si echipa va trebui sa castige campionatul si Cupa Ucrainei, iar in urmatorul an trebuie sa depasim sferturile in Liga Campionilor. Ii doresc sa treaca repede peste acest moment. Eu am incredere in medicii ucraineni, Mircea Lucescu in cei romani, asa ca si eu am. Mircea nu este doar antrenorul echipei mele, ci si prietenul meu, il voi vizita. A fost dureros cand am aflat ca e internat, am vorbit imediat cu sotia lui", a mai spus Ahmetov.

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost implicat vineri intr-un accident  grav pe bulevardul Vasile Milea din Capitala, soldat cu doua victime.

Cum s-a produs accidentul? Mircea Lucescu se afla la volanul unu autovehicul Kia Sorento (condus de obicei de sotia sa), a virat la stanga fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un tramvai. Din impactul cu tramvaiul, Lucescu a ricosat intr-o alta coliziune cu o masina care circula regulamentar.

Onlinesport


Ahmetov a venit in Romania: "M-a durut cand am aflat"