Liga 1

Mircea Lucescu, implicat intr-un grav accident rutier

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost implicat vineri intr-un accident  grav pe bulevardul Vasile Milea din Capitala, soldat cu doua victime. Lucescu se afla la volan si, potrivit martorilor, este vinovat de acest accident. In plus, Politia a descoperit ca Il Luce nu purta centura de siguranta.
Potrivit primelor informatii oferite de autoritati, Mircea Lucescu a fost implicat intr-un accident pe bulevardul Vasile Milea din Capitala in jurul orei 13:40.

Cum s-a produs accidentul? Mircea Lucescu se afla la volanul unui autovehicul Kia Sorento (condus de obicei de sotia sa), a virat la stanga intr-o zona nepermisa fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un tramvai. Din impactul cu tramvaiul, Lucescu a ricosat intr-o alta coliziune cu o masina care circula regulamentar.

In urma impactului, Mircea Lucescu a suferit din cate se pare o contuzie toracica severa, dar este constient si in afara oricarui pericol. Lucescu a fost descarcerat cu greu intr-o operatiune ce a durat aproape patru minute, iar apoi a fost transportat la spital.

VIDEO: Descarcerarea lui Mircea Lucescu


"In accident au fost implicate doua autoturisme. Victimele au fost transportate la spital. Nu pare sa fie vorba despre leziuni serioase. Una dintre victime a fost descarcerata dintre fiarele autoturismelor! Persoana in varsta de 60 de ani are o contuzie toracica severa. Cele doua victime au fost transportate la Spitalul Floreasca", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, la Realitatea TV.

Corespondentul Realitatea TV la fata locului a precizat ca Mircea Lucescu a fost transportat in stare grava la spitalul Floreasca, iar apoi transferat la spitalul Universitar, unde a fost supus unor investigatii.

Soferul celuilalt autovehicul implicat in accident a fost si el transportat la spital, dar starea sa este mult mai buna.

Masina lui Lucescu este complet distrusa pe partea stanga in urma impactului cu tramvaiul.

Ce spun medicii


Andrei Georgescu, seful Primiri Urgente la Spitalul Universitar din Capitala, a oferit detalii despre starea lui Mircea Lucescu dupa accidentul in care a fost implicat astazi.

"Starea pacientului Lucescu este buna, este echilibrat hemodinamic. E urmarit de o echipa pluridisciplinara. Examenele efectuate pana la aceasta ora ne arata ca viata domnului Lucescu nu este in pericol. A suferit un traumatism toracic in urma accidentului de masina. Nu pot sa confirm vreun diagnostic, familia doreste sa fie cat mai discreta. In jurul orei 19:00 va fi reevaluat din punct de vedere medical", a afirmat Georgescu.

Surse medicale afirma ca Lucescu are patru coaste rupte si un hematom la stern. Una dintre coaste i-a perforat plamanul, iar medicii sunt nevoiti sa-i scoata sangele din plaman printr-un tub de dren.

Mircea Lucescu a fost dus la terapie intensiva, iar in aceasta seara va fi operat. Il Luce isi va petrece aceasta noapte in spital, sub supravegherea medicilor.

Trafic blocat pe linia de tramvai

Conform procedurilor, tramvaiul implicat in coliziunea cu masina pe care Mircea Lucescu a condus-o  a fost oprit de politisti pentru efectuarea unor masuraturi.

Asa se face ca in numai o ora s-a format o coada de sapte tramvaie, iar oamenii din zona au fost extrem de nemultumiti.

Onlinesport


Mircea Lucescu, implicat intr-un grav accident rutier