Liga 1

Alexandru Tudor, pus la zid dupa japca de la Targu Mures

Alexandru Tudor a inventat un penalty din care Dinamo a obtinut trei puncte la Targu Mures, datorita carora "cainii" ierneaza pe primul loc in Liga 1. Gazdele se revolta si fac scandal dupa arbitrajul lui Tudor.
"Când vine un arbitru si îsi bate joc de munca unei echipe, nu mai am ce sa zic. M-a trimis sa-mi schimb crampoanele la începutul meciului, e prima oara în 17 etape când mi se întâmpla asta. La penalty nici contact nu a existat. A fost executie în direct. Sa le fie rusine, poate sa ma suspende Liga, nu ma intereseaza. Mi-a rusine de oamenii care au venit la stadion. I-am zis lui Tudor ca dumnezeu e sus si ne judeca pe fiecare. Nu am vazut în cariera mea un asemenea arbitraj", a spus Robert Ilyes.

Un alt fost rapidist, Adrian Iencsi, l-a pus si el la zid pe Alexandru Tudor pentru modul in care a avantajat Dinamo.

"Sunt dezamagit de ceea ce se întâmpla în fotbalul românesc. Azi am facut un joc frumos, lumea a venit la stadion, dar maniera de arbitraj a lui Tudor m-a deceptionat. Si-a batut joc de o întreaga echipa, a împins Dinamo de la spate. I-am spus la începutul meciului sa arbitreze corect. Nu ma poate pacali nimeni, din teren nu ma poate pacali nimeni, mai ales la experienta mea", a afirmat Iencsi.

Pe langa penaltiul gratuit acordat lui Dinamo, Tudor a inchis ochii si la un penalty comis de Moti in finalul meciului.

Onlinesport


Alexandru Tudor, pus la zid dupa japca de la Targu Mures