Liga 1

Becali: "Pe CFR Cluj o putem bate mai usor"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a crede ca formatia "ros-albastra" va câstiga mai usor meciul cu CFR Cluj, echipa clasata pe locul al doilea al Ligii I, dupa ce în runda precedenta jucatorii antrebati de Ilie Stan au învins liderul clasamentului, Dinamo, în deplasare, scor 3-1.
"CFR e pe locul doi, este o echipa puternica. Noi trebuie sa câstigam meciul asta. Asa cum am batut locul unu, pe Dinamo, asa trebuie sa câstigam si cu locul doi. Daca am batut pe locul unu, pe doi trebuie sa batem si mai usor. Nu e o echipa foarte periculoasa, dar e o echipa puternica. De aia nu mi-e frica de meciul asta. E o echipa care înscrie greu, asa mi se pare. Meciul asta e vital pentru lupta la titlu. În functie de asta vor fi si transferuri", a spus Becali.

Gigi Becali nu crede ca antrenorul Jorge Costa va mai ramâne la CFR Cluj si în returul Ligii I. "Sa vedem cât o sta Costa la Cluj. Manânca o bataie acum si daca mai face un egal cu Mioveni îl ia Paszkany si ghiulea îl trimite. El e un fel de Bergodi", a mai spus el.

Dupa ce fundasul formatiei CFR Cluj, Cadu, a afirmat ca actuala echipa a Stelei este cea mai slaba de când este el în Liga I, Becali crede ca portughezul va marca un autogol în meciul direct. "O sa fie si un autogol. Nu e frumos sa vorbesti despre alti jucatori. E o lege nescrisa. A zis ca e slab, o sa dea autogol", a explicat Becali.

Steaua întâlneste, sâmbata, de la ora 20.00, pe teren propriu, formatia CFR Cluj, într-un meci cotnând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

Mediafax


Becali: "Pe CFR Cluj o putem bate mai usor"