Liga 1

Alianta cu Steaua l-a scos din sarite pe Hizo

Intelegerea pe care Adrian Porumboiu si Gigi Becali au facut-o, privind schimbul de jucatori in pauza de iarna, l-a scos din sarite pe Viorel Hizo, care exclude din start o eventuala plecare a lui Milanov, Wesley si Sanmartean la Steaua.
"Cum sa dam cel mai bun fundas dreapta, cel mai bun conducator de joc si cel mai bun finalizator din campionatul României? Ce, s-a întâlnit hotul cu prostul? Noi ce facem la Vaslui? Tragem perdeaua?", a spus Hizo pentru EVZ.

Lucian Sanmartean, unul dintre jucatorii implicati in aceasta tranzactie, sustine ca este flatat de interesul ros-albastrilor.

"Eu de abia mi-am prelungit contractul cu FC Vaslui si acum vad ca se spune ca patronii s-au înteles. Eu nu stiu nimic. Sunt surprins. Sunt discutii la alt nivel, dar trebuie sa ne dam si noi acordul. Ma flateaza ca ma vrea Steaua, dar ei m-au mai vrut si acum doi ani, si acum un an. M-au vrut mereu, dar, daca ma doreau cu adevarat, ma luau", a comentat Sanmartean.

Adrian Porumboiu si Gigi Becali s-au aliat pentru a forma o echipa puternica. Cei doi patroni s-au pus de acord ca echipa care va incheia campionatul pe o pozitie mai buna in acest an sa poata cumpara cei mai buni trei jucatori, iar Gigi Becali i-a nominalizat pe Wesley, Sanmartean si Milanov.

Intelegerea va pica in cazul in care ambele echipe se vor califica in primavara Ligii Europa.

Onlinesport


Alianta cu Steaua l-a scos din sarite pe Hizo