Liga 1

U Cluj vrea sa razbune esecul din Gruia in meciul cu Otelul

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Tony Nwakaeme, a declarat înaintea antrenamentului de miercuri ca meciul cu Otelul Galati reprezinta o ocazie pentru el si colegii sai sa îsi ia revansa în fata suporterilor dupa înfrângerea din derbiul cu CFR Cluj.
Tony a adaugat ca nu se gândeste sa plece de la Universitatea Cluj, desi conducerea FC Steaua s-a aratat interesata de un transfer al sau.

"N-am reusit un rezultat bun cu CFR, dar din pacate nu mai putem schimba nimic acum. Am fost suparati, dar trebuie sa ne gândim la partidele ce urmeaza, asa e în fotbal. Otelul e o echipa buna, am urmarit meciul lor cu Basel. Au jucat bine, chiar daca au pierdut. Formeaza o echipa buna, dar noi trebuie sa câstigam pentru a ne lua revansa în fata fanilor dupa înfrângerea cu CFR. Vom da totul pentru victorie. Nu stiu daca exista oferte pentru mine si nici nu ma intereseaza, eu ma simt bine aici", a spus Tony Nwakaeme, autor a cinci goluri în acest sezon.

Jucatorul nigerian a adaugat ca îl asteapta la Universitatea si pe fratele sau, Dickson Nwakaeme, aflat pe lista de transferuri a clubului ardelean. Dickson are 25 de ani, evolueaza tot pe postul de atacant, iar în iarna îsi va încheia contractul cu echipa finlandeza Kups.

"Ar fi un vis pentru mine sa joc alaturi de Dickson. Si el evolueaza tot ca atacant si e foarte tehnic, la fel ca mine. Cred ca e posibil sa vina aici, am vorbit cu el si mi-a spus ca sunt sanse. Nu stiu daca am juca mai bine ca fratii Costea, noi suntem fratii Nwakaeme", a precizat jucatorul în vârsta de 22 de ani.

Echipa Universitatea Cluj întâlneste, duminica, de la ora 16.00, pe propriul teren, formatia Otelul Galati, într-o partida contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.

Mediafax


U Cluj vrea sa razbune esecul din Gruia in meciul cu Otelul