Liga 1

Apostu: "La Petrolul am indurat cea mai mare umilinta din viata mea"

Atacantul Bogdan Apostu si-a reziliat contractul cu gruparea din Liga I, Petrolul Ploiesti, renuntând de buna voie la suma de 15.000 de euro, din cauza unor neîntelegeri cu tehnicianul Valeriu Rachita.

"Când am venit la Petrolul am venit cu sufletul. Este primul contract din viata mea pe care l-am negociat cu sufletul si nu cu mintea. Ca sa vin de la Pandurii la Petrolul am renuntat la aproximativ 20.000 de euro. La Petrolul am îndurat cea mai mare umilinta din viata mea. Nici nu venisem bine la echipa si s-a pus presiune asupra mea. Pentru ca am întârziat cinci secunde la o vizionare s-a luat de mine, lucru care li s-a întâmplat si altor jucatori, fara sa se ia nicio masura", a spus Bogdan Apostu.

El sustine ca Rachita l-a umilit si si-a batut joc de el. "La meciul cu Dinamo, la 4-0, îmi striga într-un ca ma da afara cu 20 de minute înainte de final. Se lauda ca într-un an de zile a dat afara 200 de jucatori. Rachita se crede Dumnezeu acolo la Petrolul. Tot timpul spune echipa mea, suporterii mei, de parca noi nu am conta", a afirmat Apostu.

Jucatorul i-a gasit si o porecla fostului sau antrenor "Domnu va dau afara" si afirma ca acesta "taie si spânzura la Petrolul": "El scria jucatorii sai preferati cu vopsea pe tabla de joc, iar pe noi ceilalti cu creta, când ne stergea ramâneau ai lui. Este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat. Nu conteaza ca am renuntat la foarte multi bani pentru ca în conceptul meu valorile umane sunt mai importante decât orice suma de bani. La Petrolul el taie si spânzura. Mi-a reprosat ca am avut cel mai mare contact în conditiile în care el a fost de acord. Când am vrut sa reziliem contractul m-a amenintat ca daca nu sunt de acord cu ce spune el, ma va trimite la echipa a doua si ma va chema la antrenamente la 7 dimineata si la 11 noaptea. De asemenea, m-a amenintat ca îi va pune pe antrenori sa faca referate si ma va pune sa mai aduc si bani de acasa".

Apostu sustine ca dupa meciul cu U Cluj, când a primit cartonas rosu, a fost amendat cu 1000 de euro, bani ce i-au fost luati din contract fara a primi vreo hârtie oficiala.

"Este incredibil sa faci presiune asupra unui jucator dupa disputarea a cinci etape. Nu as fi avut nimic împotriva daca bilantul în ceea ce ma priveste s-ar fi facut la finele turului. Nu am nicio problema cu acest club pe care eu îl respect. Din contra sunt mândru ca am evoluat la Petrolul, însa comportamentul acestui domn fata de jucatori este inacceptabil. La Petrolul multi jucatori joaca de frica", a adaugat Apostu.

Bogdan Apostu are peste 90 de meciuri jucate în Liga I din România si alte 90 jucate în primele ligi din Ungaria si Israel.

A jucat la Corvinul Hunedoara, UTA Arad, Farul Constanta, Otelul Galati, International Curtea de Arges, Pandurii Târgu Jiu si Petrolul Ploiesti. A marcat peste 15 goluri în prima liga din România împotriva unor echipe precum Steaua si Dinamo. A marcat 12 goluri în Liga Ungariei si 6 goluri în Israel.

Mediafax



Apostu: "La Petrolul am indurat cea mai mare umilinta din viata mea"