Liga 1

Agresorul lui Galamaz face parte din factiunea 'Drogatii'. A premeditat incidentul?

Agresorul lui George Galamaz, pe numele sau Stefan Dragos Enache, are un trecut tulburator. In trecut, el a mai batut un fotbalist pe teren, iar apoi s-a laudat ca va face prapad la meciul cu Steaua. Pentru gestul de duminica seara, el risca pana la 3 ani de puscarie, practic si-a riscat libertatea pentru acest episod violent.
Stefan Dragos Enache este unul dintre liderii galeriei "Lupilor Galbeni", locuieste in comuna Paulesti unde este vecin cu Vivi Rachita, si face parte din factiunea numita "Drogatii".

El este considerat unul dintre cei mai violenti ultrasi ai Petrolului, fiind implicat in mai multe scandaluri, in special cu suporterii adversi in perioada in care ploiestenii jucau in Liga 2.

De altfel, Enache si-a aratat pornirile animalice inca din momentul in care Rachita a ajuns la echipa. Atunci, el i-a promis tehnicianului ca il va sprijini cu conditia ca la primul meci cu Steaua sa faca prapad. Acest lucru s-a intamplat duminica seara.

In urma cu un an si zece luni, la un amical cu Tricolorul Breaza, Enache si-a iesit din nou din fire si a batut un fotbalist al oaspetilor, Alin Liuba, care a avut nevoie de schimbare.

Onlinesport


Agresorul lui Galamaz face parte din factiunea 'Drogatii'. A premeditat incidentul?