Liga 1

Steaua vrea sa interzica Otelul pe National Arena

Finantatorul Stelei a anuntat ca va incerca sa blocheze prezenta Otelului Galati pe National Arena in Liga Campionilor, transmitandu-le campionilor sa gaseasca un nou stadion.
In cazul in care Steaua si Rapid vor ajunge in grupele Ligii Europa, UEFA se va confrunta cu o problema la programarea meciurilor din aceasta faza a competitiei, deoarece si Otelul Galati si-a anuntat prezenta pe National Arena in Liga Campionilor.

UEFA va trebui sa dea peste cap tot sistemul de programare, iar galatenii vor juca doar martea in Liga Campionilor, in timp ce Steaua si Rapid nu pot evolua pe teren propriu in aceeasi saptamana.

Auzind ca UEFA se da peste cap pentru gasirea unei solutii optime, Gigi Becali a propus ca Otelul Galati sa nu mai fie primita pe National Arena, iar Rapid si Steaua sa imparta stadionul.

"Otelul sa joace la Galati, la ei in zona! Ce cauta pe National Arena? Stadionul e facut din banii publici ai bucurestenilor. Sa se duca sa-si faca stadion la Galati, ce cauta pe National Arena?", a spus Gigi Becali.

De asemenea, Becali a cerut Primariei sa organizeze o licitatie pentru echipele care doresc sa joace pe National Arena, fiind convins ca va plati mai mult decat Otelul si Rapid.

"Sa se faca licitatie si cine da mai mult sa joace pe National Arena. Daca Otelul plateste, sa joace! Daca nu, sa se duca unde pot sa joace", a completat Becali.

Onlinesport


Steaua vrea sa interzica Otelul pe National Arena