Liga 1

Al doilea succes pentru U Cluj in Austria

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1 in partida amicala disputata împotriva celor de la Viktoria Plzen, golurile clujenilor fiind inscrise de Adrian Cristea si Tony Nwakaeme.
Echipa lui Ionut Badea a deschis scorul în minutul 42 prin Adrian Cristea, care a primit o pasa excelenta de la Cojocnean si a marcat cu un sut in diagonala.

Fosta campioana a Cehiei a egalat cu in minutul 79 din penalty. Eduard Nicola a comis un hent în propriul careu, iar penalty-ul a fost transformat de David Limbersky. Clujenii nu s-au lasat insa pe final si, cu doua minute inainte de final, Tony a reusit sa inscrie golul victoriei cu un sut la coltul lung din interiorul careului advers.

U Cluj a inceput meciul cu: Popa, Ungurusan, Szukala, Abrudan, Nicola, Marinescu, Pacurar, Bostina, Cristea Cojocnean, Machado. In repriza secunda au mai intrat pe teren Achim, Bazzi,  Niculescu, Pele, Nasser, Morar, Tony, Szilagyi, Mendy si Castro.

Pana acum, U Cluj a jucat cu FK Trepca (1-0) si Dinamo Dresda (4-4), urmatorul meci al "sepcilor rosii" fiind cel cu Karpaty Lviv (Ucraina).

Irina Maxim


Al doilea succes pentru U Cluj in Austria